Jannice

Sjukt snygga träningskläder!

Gårdagens löpträning var så himla härlig!
Vi tränade en del löpteknik, knäkontroll, bålstyrka och en del intervaller. Kroppen kändes pigg och lätt så det var riktigt skönt att få springa av sig. Att vi hade himla roligt tillsammans också gjorde inte saken sämre :)
När jag kom hem var jag så jäkla törstig och jag halsade minst en liter vatten innan jag gick och lade mig. Tyckte att jag drack bra med vatten under dagen men tydligen inte tillräckligt..
Måste bli bättre på det!

Under tiden som jag sprang hängde resten av familjen på utegymmet, längtar tills jag får riva av ett pass där jag med och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills dess!
Av en slump fick jag igår syn på kanske världens snyggaste träningskläder som skulle passa perfekt nu i sommar och på utegymmet. Hjärtat slog faktiskt några dubbelslag när jag fick se byxorna till vänster! ♥

Namnlös2

Jag älskar att ha en massa härliga färger på mina träningskläder. Det blir så himla mycket roligare att träna då och man gör säkert någon annan glad på köpet också :)
Så dessa byxor och topp står låååångt upp på min önskelista just nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frumagnolia

    FÄRG! Man kan inte annat än älska träningskläder i färg. Måste träna mer, så jag sliter ut dem kläderna jag har, så jag kan få köpa nya :)

    1. jannice

      Ja, visst är det! Det ökar motivationen en del när man legat på latsidan alldeles för länge :)