Jannice

Sjukhusbesök och temaavslutning.

Godmorgon! Har ni längtat efter den här dagen lika mycket som jag har gjort? Även om veckan har gått väldigt fort så har jag varit så himla trött de senaste dagarna så jag ser fram emot att slippa ställa alarmet imorgon.

Igår var jag ledig hela dagen, vi startade dagen med att uppvakta Amanda och sedan for vi till Sundsvall för ett besök på sjukhuset.
Tanken var att Freja skulle göra nya hörseltester igen eftersom att hon hade vätska i mellanörat på båda öronen sist. Och tanken var ju god ;) Det gick med andra ord inge vidare. Vi hade först en tid bokad hos öronläkaren och där fick Freja ett litet mindre utbrott. Inte alls som de utbrotten hon haft tidigare men hon var tillräckligt elak för att vi skulle få en ny tid istället. Fick ingen bra känsla för den läkaren heller, jag förstår att de har en tidspress men hon var så himla forcerad och det sista hon sa till Freja var: -Nästa gång måste du sätta dig i stolen direkt och göra kollen. Alla andra barn kan ju göra det här så det måste du också kunna göra!
Nä, jag gillade inte henne helt enkelt..
Sedan hade vi en tid på hörcentralen och där trodde jag att vi skulle göra samma tester som sist och det var Freja med på.
Men vi var inte inbokade hos någon barnaudionom så vi fick komma in ett litet rum där hon skulle ha hörlurar på sig.. haha! Vilket skämt.. Vi hade även bara 20 minuter på oss så vi fick boka om den tiden också.

Vi kommer att få en ny tid till barnaudionomen så småningom, förmodligen till hösten.. så vi får se hur det går då ;)

Efter lunch så for vi till Amandas skola för att titta på hennes temaavslutning. De brukar alltid ha denna utomhus och gårdagen var inget undantag. När vi kom dit så var det bara lite duggregn i luften men efter en liten stund så kom skuren!
Barnen var jätteduktiga och det var en väldigt fin avslutning. Efteråt fick vi följa med till klassrummet för att se en del arbeten och teckningar som barnen gjort :)
Till nästa år håller jag tummarna att solen är framme istället, det blev lite väl kallt att stå i regnet till slut och jag var helt genomfrusen när vi kom hem så jag tog på mig ett par varma tofflor och morgonrocken :)

Imorgon ser jag fram emot att få en härlig sovmorgon och att ha en lugn och skön dag med familjen ♥

 

img_2956_51a7a79eddf2b3201fbacb75

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.