Jannice

Att känna kärlek och stolthet ♥

wp-1464152832708.jpg

GÄÄÄÄSP!! Godmorgon..Börjar bli lite less nu på att vakna upp till duggregn och en temperatur som ligger mellan 4-10 grader. När ska den där härliga värmen komma tillbaka?
Jag tror att det även är vädret som gör att jag känner mig så himla trött och idag vaknade jag även upp med huvudvärk. Inte så jättekul men jag hoppas att den ger med sig under dagen.

Igår hade vi ju utvecklingssamtal med Amanda och det var ett väldigt bra samtal! Hon uppfyller kraven i alla ämnen precis som sin syster och ett av hennes starkaste ämnen är svenska, hon hade nästan alla rätt på de nationella proven :) Hon är väldigt duktig på att läsa. Hon läser snabbt, får andra att förstå och har ett väldigt bra flyt och inlevelse. Fröken frågade om hon läser mycket böcker hemma men jag tror aldrig att hon har läst en hel bok faktiskt :P
Hon är också väldigt duktig på att skriva, hon skriver alltid långa och innehållsrika svar och berättelser och tar sig tid att läsa igenom det hon skrivit för att kolla så att hon har använt stor bokstav och punkt på rätt ställen. Det var så himla kul att höra och Amanda var så mallig när fröken berättade om resultatet på nationella proven ♥
Amandas favoritämnen är svenska och musik, inte så otippat :) Hon älskar att sjunga, plinka på gitarren och att skriva egna texter.
Hon trivs väldigt bra i skolan och i klassen. Vi fick även veta att klassen kommer att hålla ihop även under nästa läsår och det känns skönt.

Tänk att min lilla tjej börjar i mellanstadiet till hösten, helt galet!

Är så glad och tacksam för att både Nora och Amanda trivs så bra i skolan, jag tror att vi gjorde helt rätt när vi bytte skola förrförra året.
Det är ju ändå i skolan de spenderar den större delen av tiden under väldigt många år så jag hoppas att de kommer att fortsätta trivas så bra som de gör nu ♥

img_4590_51c74c6de087c320987cc807

img_4641_51c74d4ce087c31ff9710817

img_4607_51c74cb2e087c3204e8dbcf8

Hittade några bilder på Nora och Amanda i en av mina min tidigare bloggar ♥

Jag har så himla fina tjejer på alla sätt och vis och jag är så stolt över att just jag är deras mamma.
Det finns ingenting som jag inte skulle göra för mina barn och jag hoppas att de känner min kärlek och stolthet varje dag.
Att de vet att jag finns där oavsett vad som händer.

Ingen kärlek går att jämföra med den jag känner till mina barn!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.