Jannice

En underbar helg!

 

Som ni märker så har jag lite problem med att få upp vissa av mina bilder för tillfället.. hoppas på att det blir åtgärdat så snart som möjligt!

wp-1463980479216.jpg

Freja kröp ner bredvid Nora imorse ♥

God morgon! Så var ytterligare en helg förbi, jag hann knappt blinka förrän den var över. Helgerna går alldeles för fort och på ett sätt känns det lite tragiskt att halva mitt liv handlar om att jag vill ha helg och ledighet. Men vem vill inte ha mer tid tillsammans med familjen och bara göra det man känner för?
Jag måste börja uppskatta vardagarna lite mer och njuta av livet här och nu.

Igår var jag och Freja och tittade på Amandas fotboll i Långsele. När vi kom fram var det jättehärligt väder och omgivningen var hur fin som helst.
Att få vara nära vatten gör mig så lugn inombords, vi skulle nästan ha haft ett hus inne i skogen nära en sjö men ändå ha nära till stan. Det skulle vara optimalt ♥

wp-1463980714074.jpg

wp-1463980832017.jpg

Tyvärr så spelades fotbollen inomhus i en iskall hall, jag satt och frös större delen av tiden.. Men det var 2 roliga matcher att titta på!
Amanda var jätteduktig och det ska bli kul att se vad det blir av henne i framtiden inom fotbollen, kanske blir hon lika bra som jag var en gång i tiden ;) Eller så satsar hon på något helt annat, mig spelar det ingen roll. Jag blir lycklig när barnen får göra det dom tycker är allra roligast ♥

wp-1463980580373.jpg

wp-1463980668677.jpg

Jag har haft två jättehärliga dagar och kommande vecka är i stort sett fullbokad. Utvecklingssamtal, konsert, läkarbesök och födelsedagsfirande väntar bland annat :)

Hoppas ni har haft en härlig helg ni med ♥

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.