Jannice

Sån jäkla skön känsla!

IMG_4743-757x327God morgon! Äntligen helg igen och en riktigt rolig sådan väntar men det ska jag skriva om senare idag ;)
Igår gjorde jag beeptestet som jag egentligen skulle ha gjort förra veckan.. jag hade inga höga förväntningar alls på mig själv och jag visste att var tvungen att klara av nivå 7 för att vara på en hyffsad nivå konditionsmässigt. Jag var rätt så nervös innan för jag visste inte riktigt hur det skulle gå till.
Jag blev nästan ”godkänd” och nu i efterhand tror jag mest att det var psyket som fick mig att kliva av när jag gjorde det. Visst, det var självklart asjobbigt men jag kunde inte sluta tänka på den där jäkla rösten som talade om hur många sträckor man hade sprungit.
Var lite besviken efteråt för jag trodde att jag skulle orka liiiite längre. Men nu har jag något att utgå ifrån och jämföra med när vi gör testet igen i slutet av sommaren! :)

Efter testet så sprang vi en hel del intervaller och gjorde många armhävningar och situp´s. Just där och då trodde jag att jag skulle ramla ihop ett tag och jag vet inte hur många små flugor jag svalde när jag sprang men jag hade ändå en sån himla skön känsla i kroppen. Den orkade bra mycket mer än förra veckan.
När träningen var slut så hade jag så jäkla mycket energi i kroppen och jag hade nog kunnat springa en mil! Jag var alldeles speedad och på så himla bra humör :D
Nora undrade vad det var för fel på mig, hon var halvt döendes ;)

På vägen hem så for jag och hämtade ett par skor till Freja som jag fyndade på KBS!
Fick en trevlig pratstund på en halvtimme på köpet… :)

wp-1463721309757.jpg

Hon såg skorna när hon gick ut i hallen imorse och ville prova dom direkt. Som tur var passade dom precis så jag hoppas att hennes fötter inte växer så mycket i sommar.
20:- för värsta fina springskorna, inte dåligt ♥

Hoppas du får en fin dag!
Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.