Jannice

Öronvärk och en kall lördag

Hej!
Gårdagen började väldigt bra men slutade lite sämre.. Jag fick undan en del här hemma som tvätt, dammråttor och disk. Precis när jag och Freja skulle lägga oss på soffan för att vila så började hon att klaga på att hon hade ont i ena örat. Det bara värkte och hon blev så förtvivlad när hon inte kunde göra någonting åt det och det blev såklart värre när hon lade sig ner.
Men hon lyckades slumra till i ca 10 minuter innan hon vaknade av värken igen.

Vi for iväg på affärn för att handla lite middag och alvedon. När vi kom hem så gjorde jag i ordning alvedonen men hon ville inte ha den utan fick bara i sig pyttelite. När vi satt och åt middagen så gick hon ifrån matbordet och när jag hade ätit klart så hade hon bäddat ner sig i sin säng och låg och sov ♥

Hon sov i några timmar och när hon vaknade under kvällen så hade hon inte lika ont och det var inga problem att sova inatt. Trumhinnan måste nästan ha spruckit eftersom att värken gick över och imorse så såg det ut att ha runnit ur örat.

Idag har hon varit sig själv igen och det är så himla skönt att öronvärken gick över!

wp-1463229726706.jpg

Idag har vi varit i Ö-vik för att titta på Noras seriepremiär i fotbollen. Förra helgen satt vi på gräsmattan i gassande sol och idag stod vi i gruset och frös som bara den. När det började att regna så gick vi och satte oss i bilen.
Det var även första matchen för Noras lag på en 9-mannaplan och med offsideregeln.
Tjejerna spelade bra och matchen slutade 2-2.

Amanda har varit på hemmaplan och haft match, dom vann med 10-1 och jag tror att nästan alla tjejerna hade fått göra varsitt mål.

Nu är vi hemma igen och jag ska lägga mig på soffan en stund innan det är dags att göra middag. Måste ladda upp inför lagfesten ikväll! :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frumagnolia

    Fotbollsförälder när vädret är kass… nej tack ;) Vad skönt att det blev bättre med örat. Hoppas att hon slipper ha ont mer nu <3