Jannice

VAB och sovmorgon

wp-1463039415134.jpg

Godmorgon alla fina läsare! Det blev ett sent godmorgon inlägg idag för ovanlighetens skull. Jag är hemma och vabbar idag med Amanda som blev sjuk igår. Freja är också hemma med oss för säkerhetsskull.
Jag klagade lite igår om att jag har sovit alldeles för lite de senaste nätterna och den här natten var inget undantag då jag var uppe med Amanda vid 00-tiden och sedan fick jag städa lite.
Jag hade ställt alarmet imorse för att hinna sjukanmäla Amanda och meddela min chef om att jag är hemma.
Freja vaknade kl 6, en bra stund innan alarmet ringde och skulle äta frukost och klä på sig. Hon åt en macka och sedan kom hon och la sig bredvid mig i sängen igen. Vi låg vakna en liten stund och småpratade men sedan somnade hon om. Jag tog chansen och somnade om jag med.

Jag drömde en del märkliga drömmar, bland annat att Nora hade skaffat en pojkvän som var några år äldre än henne. När de träffades i ett köpcenter när vi var med så låtsades hon som att han bara var en kompis. Men när han kallade henne för baby så misstänkte jag att de var mer än bara vänner ;)
Hon erkände att de var tillsammans så vi bjöd hem honom och han var hur gullig som helst. En riktigt drömpojkvän!
Vi får se hur länge det dröjer innan hon tar hem någon för första gången…

wp-1463039425903.jpg

Jag vaknade 09.15, minns inte när jag sov så länge sist. Fortfarande trött såklart men bra mycket piggare än vad jag var vid 6 imorse ;) Freja fortsatte att sova och vaknade inte förrän en halvtimme senare.
Vi fick båda en välbehövlig sovmorgon idag!

Jag ska snart ställa mig i duschen och sedan måste jag åka och hämta hem lite städgrejer som är i gamla lägenheten. Vill städa bort så mycket baciller som möjligt. Skulle behöva hämta ut ett paket och medicin också men det får nog bli senare idag.

Amanda är lite piggare idag och hon har fått i sig lite frukost så hon är på bättringsvägen iallafall ♥

wp-1463039869722.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.