Jannice

Sugen på att fotografera lite

Snart är det dags att göra helg och det ska bli så himla skönt! :) Veckan har ändå gått rätt snabbt och jag har kommit ikapp med allt jag legat efter med sedan förra veckan då jag var ledig.
Det är alltid skönt att få undan all ”skit” innan man går hem på fredagen så att man startar på noll på måndagen.
Vi har inga särskilda planer för helgen. Det är valborg imorgon men jag tror inte att vi kommer att åka på någon majbrasa. Amanda tyckte att det lät jättetråkigt att åka iväg bara för att titta på en eld ;) Jag tror inte Freja bryr sig särskilt mycket om vad vi gör heller och om jag får välja så stannar jag hellre hemma i värmen.
Nora ska iallafall iväg och möta upp några kompisar så hon kommer säkert få det roligt :D

Vi ska bjuda hem några kompisar och ha en efterlängtad pizzakväll, det blir ett alldeles lagomt valborgsfirande för vår del.

Vi har fortfarande inget internet eller några tv-kanaler (förutom basutbudet) hemma. Fördelen är att vi får lite mer tid att umgås med varandra, nackdelen är att barnen blir lite rastlösa på kvällskvisten. Jag funderar på om jag ska damma av kameran och fota lite i helgen. Det var alldeles för längesedan sist och jag har nästan glömt bort hur man gör.
Jag hoppas att barnen vill ställa upp som motiv♥
Ett perfekt sätt att göra något tillsammans och tjejerna tycker om att bli fotade (iallafall de större)! :)
wpid-wp-1400695989737-350x466

IMG_9668-757x504

IMG_9585-757x504

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.