Jannice

Psykiskt instabil..

Jag fick komma in till en jättegullig AT läkare på vårdcentralen idag. Hon hade ju lite anteckningar från mitt samtal när jag bokade tiden men jag fick ändå berätta om varför jag var där osv. Jag tog upp allt som hon redan visste och lite till. Hon måste ha trott att jag var galen eller något. Jag kände mig själv som ett psykfall. Herregud, ingenting går ihop någonstans. Antingen är jag uppe i det blå eller så känner jag mig helt nedslagen. Och det kan växla på bara någon minut.. Jag bröt ihop där en sväng också och tårarna gick inte att stoppa men jag vet inte varför dom kom från första början. 
Men jag har sökt hjälp iallafall och har tagit lite prover, hon skulle höra av sig så fort hon fick svar på dessa så att vi vet hur vi ska gå vidare.

När jag kom hem så var jag helt slut i kroppen och somnade till en stund på soffan innan jag skulle iväg på föräldramötet. Övervägde ett tag att stanna hemma men jag vill gärna se vilka föräldrar som hör till klassen, träffa lärarna och höra om hur allt fungerar så jag är glad att jag tog mig iväg trots allt.

Jag har en massa inlägg som jag vill skriva och publicera, bla så har jag fått äran att gästblogga hos en gullig tjej men har inte hunnit med att skriva någonting än. Vill ju få till det riktigt bra och få fram det jag vill eftersom jag kommer nå ut till lite fler läsare än vad jag har nu. Jag hoppas att jag ska få tid till det i helgen bara det inte är för sent.. 

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen, det jag normalt gör på kvällarna annars får jag ta igen imorgon!

Godnatt

sxjm 1482
Du är min klippa, tack för att du finns vid min sida!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jotti82

    Hmm, det var som att läsa om mig själv… Jag har hypotyreos, dvs underproduktion av hormon i sköldskörteln. Det ger låg ämnesomsättning, sjuklig trötthet, torr hud och torrt hår osv. Har hittat rätt i medicinen men är fortfarande sjukt trött så jag ska gå och ta fler prover. Dessutom är/har jag varit farligt nära utbrändhet. Som du skriver det växlar mellan djupa dalar och höga toppar i humöret och sist jag var hos läkaren så kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Så jäkla jobbigt att inte kunna kontrollera det… Kram till dig och hoppas att du får rätt hjälp!

  2. Anna

    Skönt att du kommit iväg och sökt hjälp. När det gäller sköldkörteln så ska man ta tre prover för att kunna se värdena ordentligt. Håller tummarna för att du ska få rätt hjälp, kram!!