Jannice

Nya soffan – en del av vårt vardagsrum

Så här blev det med den nya soffan i vardagsrummet. Den är lite mindre och inte lika djup som den vi hade tidigare men mycket skönare att sitta i och den passar in bättre i rummet :)

 

IMG_6460

IMG_6463

IMG_6457

 

Det är INTE kul att ha en vit soffa när man har barn och denna klädsel är lite fläckig trots att vi tvättat den. Men redan innan vi köpte den så bestämde vi att vi ska köpa en ny klädsel så fort vi har möjlighet. Det lutar åt att det blir denna gråa från IKEA!

kivik--sits-soffa-och-schaslong__0171201_PE325438_S4

 

Som ni ser så är väggen bakom soffan alldeles tom. Vi har bott här i snart 3 år men har inte kommit på vad vi vill ha där än. Vi har pratat om att göra en förstoring på någon av alla bilder från bröllopet. 
Vad skulle ni ha gjort.. En stor tavla, en fotoförstoring, många mindre tavlor? 
Jag har verkligen inget öga för det här med inredning och har inte så mycket idéer.

Bordet som vi ganska nyss har köpt blev lite väl stort till den nya soffan också så jag skulle inte ha något emot att byta det mot ett mindre runt bord i samma serie och mattan får snart komma tillbaka nu när hösten är här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Westerbom

    Lite hjälp till vägg: ta bilder t ex från ert bröllop, de kan vara 9,5×13 i färg och svartvita blandat. Sätt dem på en skiva i önskad storlek och sätt över ett glas så har ni en underbar tavla. Monteringen kan ni göra som ni vill men tanken är att alla dessa kort blir en enhet som är spännande.
    Vet själv hur svårt det är med tavlor