Jannice

När kroppen talar

Jag är inte på topp just nu. Mitt mående svajar värre än flaggan i flaggstången. Ena dagen har jag massor av energi och tusen tankar och planer inför framtiden. Känner mig så himla positiv till allt.
Sedan kommer dagar som den här.
Jag har ingen energi, är lättirriterad, nedstämd, känner mig ledsen inombords och jag känner mig så himla liten på jorden. Betydelselös. Jag vill bara ligga i sängen hela dagen och hoppas på att det ska vända. Jag är inte van att känna så här och jag blir så irriterad på mig själv för att jag ”borde” vara så positiv och känna glädje istället för att gå omkring och vara en surkärring.

Det kanske är 30-årskrisen? Jag vet inte vad jag vill med mitt liv! Jag har ingen plan, inga idéer och känner bara att jag står och stampar på ett och samma ställe. Och jag trivs inte på det här stället just nu. Jag vill något mer, göra något nytt, utvecklas!

Min kropp skriker åt mig men jag vet inte vad den vill? Jag har kramper och stickningar i magen nästan varje dag. Knölarna under ena armen börjar komma tillbaka och sedan har jag andra problem som kommer och går hela tiden.

Det är så frustrerande att känna så här och jag får lite smått panik. Vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre? :(
Hoppas på att morgondagen blir bättre…

IMG_1458

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Små stavnings fel medan du läser är väl okva!? Kan tillägga att du ör såååååå snygggg i den här bilden!!!!( alltså längden på håret och färgen passar hur fint som helst!! Ska du nån gång åka till frissan tänk på det!! Rekomenderas varmt!!!/ Maja

  2. Maja

    Oftast händer nåt sånt nör man har fått ganska täta barn i tidig ålder och sen bara hamnat i en cirkel där fokuset är barafamilj livet ..jobb…rutiner…och sen vill man bara klra sig hur som helst utan att prova nåt nytt…plötsligt upptäcket man att tiden bara går och inget specialt / nytt positivt har hänt (förutom friska och glada barn och bra partner som stödjer dig förstås) och detta vill man förändra och leta vidare efter stora steg

  3. Mats

    Kör bara kör. Du har inget att förlora, du behöver inte veta nu vad du vill göra. Chansa, släng dig ut å upptäck med tiden vad du vill. Jag står bakom dig i alla dina beslut det vet du! You and me together forever!