Jannice

En pedofil i området

Fick nyss höra på ryktesvägar att det bor en pedofil i närheten av oss som tydligen går och ringer på hos folk mitt i nätterna och dom som bor där runtomkring vågar inte ha sina barn ute längre.
Jag blir så upprörd och förbannad men samtidigt rädd. Vad är det för fel på dessa människor egentligen? Hur fungerar deras jävla hjärnor? Dom borde inte få gå omkring fria i samhället!
Jag undrar hur många stackars barn som har fått sina liv förstörda pga pedofiler!? Tänker på den där 21-åringen som förgrep sig på alldeles för många barn under tiden då han praktiserade på en förskola. HELT JÄVLA SINNESSJUKT! Jag kommer aldrig någonsin kunna förstå vad det är som pågår där inne i huvudet på dessa äckliga människor! Lås in dom, fort som fan.
Vid minsta lilla tecken på någon slags störning åt det hållet så ska dom inte få vandra omkring fritt i samhället.

Tänker mest på Amanda som ofta är ute och cyklar omkring i vårat område. Vad skulle jag göra om någon ens lade så mycket som en hand på henne?
Jag kokar av ilska och känner att jag skulle vilja låsa in mina barn för gott hemma i lägenheten och skydda dom mot allt ont i denna sjuka värld.
Men det är ju inte riktigt så det fungerar. Dom måste få vara fria och samtidigt måste vi försöka lära dom att det inte går att lita på alla människor.
Men hur ska man kunna veta vilka man kan lita på och inte?
Jag vill ju inte skrämma upp dom små stackarna heller så att dom inte vågar gå hemifrån någon gång.
Vad gör man?

DU SKULLE BARA VÅGA RÖRA MINA BARN!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - På Smällen!

    Fy fan!!’ Det här är min värsta mardröm! Fy fan, jag vill inte ens tänka på det men jag vet att jag måste göra allt för att skydda mitt barn. På nåt sätt skulle jag känna mig så skyldig om jag hade mitt barn på den där förskolan. Jag är ju mamman, jag ska skydda mitt barn. Fy nej…. Usch!

    1. Jannice

      Nej, man kan nog inte ens föreställa sig hur man skulle känna eller reagera om det visade sig att någon varit på ens barn! :(

  2. C

    Fast samtidigt- är det verkligen bevisat att han är pedofil? Farligt med ryktesspridning! Och de allra flesta som känner en dragning till barn utför aldrig den handlingen som tur är- man föds med denna störning och att bli inlåst trots att man aldrig gjort ngt fel är väl ändå inte heller rätt?! Det finns ju även många icke-störda människor som gör barn illa…

    1. Jannice

      Ja, det är jättefarligt med ryktesspridning! I det här fallet jag jag valt att lita på källan. Jag har inga bevis och jag vet inte vem det handlar om med det finns dömda pedofiler här hemma i stan så det är ju inte omöjligt att det finns en pedofil några gator ifrån oss och det skrämmer mig.
      Du har helt rätt i det du skriver, självklart kan man inte låsa in alla med en pedofilstörning eftersom alla inte utför någon handling. Jag var väldigt upprörd när jag skrev inlägget och uttryckte mig kanske lite fel men jag tror du kanske förstod min tanke ändå? Jag önskar bara att man kunde få tag på ”rätt” personer innan de utför sina vidriga handlingar, med eller utan störning.
      Inget barn ska behöva råka illa ut.. ingen vuxen heller för den delen!