Jannice

Börjar bli dags att byta karriär

Vi vandrar runt runt i det där berömda ekorrhjulet.. Nu när jag har jobbat ett par dagar så känner jag verkligen att jag vill göra något mer än att bara sitta på ett kontor hela dagarna. Jag har alltid sett mig själv som en kontorsråtta men nu känner jag att jag vill göra lite mer än så. Jag trivs bra med mitt arbete men det händer liksom inte så mycket nytt och det finns inte så stora utvecklingsmöjligheter på kontoret här i stan.
Men jag vet ju inte riktigt vad jag vill göra istället. Jag har aldrig provat något annat och det finns inget jag brinner för (förutom barnen såklart och bloggen). Vill jag utbilda mig? Vad ska jag satsa på för karriär? osv osv.
Tusentals frågor men sällan några svar. Så länge jag funderar så kommer jag att stanna kvar inne på mitt kontor. Förhoppningsvis inte för alltid! ;)

Nästan alla dagar ser exakt likadana ut här hemma också. Jobba, äta middag, ”roa” barnen, kika lite på tv:n/datorn, gå och lägga sig.
Som tur är har vi en skön semestervecka att se fram emot snart men till hösten springer vi runt i hjulet igen. Tror det börjar bli dags att planera in lite roliga aktiviteter så att vi har något roligt att se fram emot med jämna mellanrum. Tror det lättar upp lite i höstmörkret och under den kalla och tråkiga vintern. 

Nu tänkte jag gå och lägga mig med alla funderingar men först dagens positiva tankar:

Evighetsregnet gav med sig och solen kom fram på eftermiddagen och det blev sommarvärme igen

Jag har haft en snyggdag

Barnen har knappt bråkat någonting

Pizzan och chokladen var god

De nya sängkläderna som kom igår var skithärliga så jag ser fram emot att krypa ner under täcket

IMG_20120413_130810

 

Puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Slutar du så får du rekommendera mig till ditt jobb! Jag trivs i kontor ;)

    Vill du jobba utomhus kanske? Lite mer aktivt arbete?
    Så svårt att veta vad man vill här i världen!!!

    1. Jannice

      Absolut, det ska jag göra! :)

      Jag trivs ju med att sitta på kontor iofs. Men inte sitta och stämpla samma slags papper dag ut och dag in i flera års tid. Jag vill springa på intressanta möten, träffa nya människor, resa runt lite.. Göra något annat helt enkelt :)
      Jobba med människor, vara med på förlossningar, media.. Men jag har ju liksom ingen drömjobb så det är svårt att veta vad jag vill göra istället ;)

      Jag får avvakta och se vad som händer i framtiden :)