Jannice

Från mörker till ljus

Förlåt om jag bara är så himla överjävligt positiv just nu men jag mår så himla bra och det är underbart! ♥
Ikväll har vi varit och hälsat på svärfar och hans blivande fru i det nya huset, dom flyttade dit i januari men vi har inte tagit oss tid att åka dit och hälsa på förrän idag.
Huset var riktigt mysigt och precis ett sånt typ av hus som jag skulle kunna tänka mig att bo i. Vi pratade, fikade och tiden drog iväg snabbt så vi var där i nästan 3 timmar :)
Vi kom hem för ca 1 timme sedan så det blev lite sent för tjejerna att komma i säng men det gör ju inte så mycket eftersom det är skolavslutning imorgon :)

Det är så kul att Mats mår så bra som han gör just nu och att han har ett intresse av att träffa släkt och vänner! Nu har vi bara tidsbrist istället ;)
Förut hade vi all tid i världen men då orkade han inte ta sig utanför dörrarna och ville inte alls vara social. Det senaste året har varit så jäkla bra och det går bara framåt hela tiden ♥ Med bra hjälp så kan man komma hur långt som helst och jag är så glad att Mats träffade rätt människa som gett honom dom rätta verktygen!

2010 skrev jag ett inlägg om Mats, hans problematik och mående från det att vi träffades tills då. Ni kan läsa det inlägget HÄR. I januari skrev jag en liten fortsättning som ni kan läsa HÄR! Det har hänt så mycket mer sedan dess så jag funderar på att fortsätta skriva om allt i ett nytt inlägg.
Jag vill att alla som mår dåligt och som tror att det inte finns någon mening med livet ska få se att ingenting är omöjligt och att livet kan vara riktigt bra trots allt.

Det är så häftigt att få ha stått vid Mats sida under alla dessa år, jag har gjort vad jag har kunnat för att stötta och hjälpa honom men allt ”jobb” har han gjort på egen hand. Vissa stunder när han mått som sämst har faktiskt även jag trott att han inte skulle bli 30 år, att jag skulle bli ensam med barnen och att de skulle förlora sin pappa. Men jag har aldrig någonsin gett upp hoppet om att han en dag skulle få må bra och kunna njuta av livet ♥

wpid-wp-1402603877449.jpeg
Nu ska jag fortsätta med kvällens ”arbete” innan jag kryper ner i sängen… :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.