Jannice

Jag blottar kroppen!

Godkväll i stugorna, villorna, lägenheterna eller vad ni nu bor i! :)
Det blev tyvärr inte så mycket löpning ikväll, både jag och Nathalie var nyätna så vi fick mjälthugg ganska direkt då benen började röra sig lite snabbare. Men det blev en skön PW på nästan 5 km iallafall! Tänk att jag har chockat kroppen med att röra på mig 2 gånger nu sedan i söndags.

För 2 år sedan var jag så jäkla motiverad till att gå ner i vikt och snygga till kroppen lite. Jag åt riktigt bra, tränade och mådde som en gud! Men efter lite mer än 2 månader så föll jag tillbaka i samma gamla dåliga vanor, jag började jobba heltid igen efter föräldraledigheten. Jag började sakta gå upp i vikt igen och jag tappade formen och hållningen som jag hade byggt upp.
Nu är jag tillbaka på ruta 1 igen.. eller inte riktigt men nääästan!

Så jäkla trist men så typiskt mig.. Var in och kikade på Deer´s nya bilder som hon tagit till jeanskampen och det är riktigt grymt!
Det går ju bara man vill. Med bra rutiner och planering av maten så är det ju egentligen inga problem att få det man vill ha. Men just nu har vi ingen planering av maten överhuvudtaget och det är så enkelt att stoppa i sig några mackor och en massa skräp.
Jag är en riktigt sockerråtta och har så svårt att tacka nej till godsaker och det är därför jag ser ut som jag gör.

Nej, jag är inte överviktig på något sätt men allt jag stoppar i mig sätter sig runt magen och mina kärlekshandtag har jag stört mig på i snart 11 år.

Kanske börjar bli dags att ta tag i den här kroppen igen?
Någon som är med och peppar mig och bjuder på morötter istället för kakor framöver? :)

 

efter-720x720

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.