Angelica Lagergren

Sex saker som gärna får flytta in hos mig

Inlägget innehåller annonslänkar* 

God morgon tänkte jag skriva. Men klockan är efter lunch men förmiddagen har bara försvunnit. Vi har lekt med lera, varit ute en sväng och jag har städat. Nu sover Philip och Alice och jag ska sätta oss och läsa en bok. Förskolan är stängd idag och i morgon, så idag har vi hemmamys. Maria kommer hit om en stund och passar barnen när jag ska ta ett jobbsamtal. Och när vi är klara med jobbet ska vi hoppa in i bilen och åka till Acko och grilla. Alice har önskat att vi ska grilla både korv och marshmallows, det ska jag nog kunna lösa.

Här är sex shoppingtips från mig till er, nu efter löning och allt. Det är verkligen dags för mig att köpa en ny sminksvamp. Den jag har använt har gjort sitt nu. Och jag ska klicka hem den där vita behån i spets. Så fin ju!

Bästa morfar Acko och härmapan Philip.

Philip satte på sig diskhandskar och sa att han skulle städa. Att mormor hade glömt sina handskar här… De är mina men jag använder de aldrig. Jag avskyr diskhandskar, haha. Jag blir hellre blöt om händerna.

Perfekt med städhjälp. Båda barnen hjälpte mig att dammsuga, det är deras favoritsysselsättning när det kommer till städning.

Från vår långa och mysiga frukost i morse.

*Annonslänk, vad är det?
Vi på LOPPI jobbar med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara Svanström

    Alltsåå hur söt är inte Philip?! Särskilt med diskhandskar och hatt xD haha
    Btw om du gillar sånna bralettes eller vad det heter, spetsbh:ar så kan jag tipsa om Hunkemöller. Köpte några liknande där, vet ju inte kvaliten på Nakd, men är alltid sjukt nöjd med Hunkemöllers iallafall. https://www.hunkemoller.se/se_sv/bh/bralette.html
    Ha en fin dag!