Barnens styvmamma och känslor kring det – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Barnens styvmamma och känslor kring det

Jag fortsätter önskerubrikerna som ni har önskat och slår ihop tre rubriker till ett och svarar här i ett inlägg. Jag tänkte köra en frågestund nästa vecka men undrar ni nåt redan nu är det såklart bara att kommentera eller maila mig på angelica.lagergren@icloud.com.

1. Vad är det ni jobbar med förutom bloggarna? Vad sysslar företaget med?
Vi bloggar, poddar och jobbar med våra sociala kanaler. Utöver det så frilansar både jag och Jessica för olika tidningar, både i pappersformat och på nätet. Vi skapar content åt företag och skriver annonsartiklar. Många saker vi pysslar med syns inte utåt att det är vi som har gjort.

2. Favoritaktivitet med barn! 
Stallet! Helt klart stallet. Där är alla tre på sitt allra bästa humör skulle jag säga. Barnen tycker om att strosa omkring där och de älskar att rida. Men det bästa är att de trivs så bra i stallet. Vi brukar grilla korv och bara ta det lugnt när vi är där. Jag gillar aktiviteter med barnen som inte innebär massa stress. Att ta med en ryggsäck och bara gå rakt ut i skogen tycker jag också om att göra.

3. Barnens styvmamma. Känslor kring det. 
Min blogg handlar absolut om mitt liv och mina känslor men av respekt till andra människor i min och barnens så väljer jag att inte kommentera detta. Det är inte min sak att göra känner jag. Jag kan prata om mig själv och mina tankar dock… Jag är barnens mamma och kommer alltid att vara barnens mamma. Jag älskar min låtsasmamma Sussie och är så glad att hon har haft och har en stor del av mitt liv. Mamma och pappa separerade när jag och Jessica var två år och Sussie kom in i våra liv när vi var väldigt små.

Älskade Sussie och Ibbe på årets påskmiddag.

Philip, Alice och Elsa älskar också Sussie. Hon är en pysslig, kärleksfull och omtänksam människa. Hon är lugn, stabil och trygg. En fin förebild jag haft förmånen att växa upp med, förutom min mamma. Jag har ju dessutom världens bästa låtsaspappa i Acko, så det här med styvmammor och pappor behöver inte vara något dåligt. Tvärtom! Fler personer att få stöd, hjälp och kärlek ifrån.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Fint att läsa hur du tänker kring dina bonusföräldrar/styvföräldrar. Jag var för gammal för att uppskatta mammas man på det planet. Jag tycker om honom och ser honom som en familjemedlem men inte som någon bonusförälder. Var 15 när min mamma träffade honom, jag tog inte emot hennes nya kärlek med glädje direkt. Pappa dog när jag var nio och tanken på att ha någon annan där kändes fel. Blev så klart annat när jag lärde känna honom men jag var inte så att jag tog emot honom med öppna armar direkt.

    Det är något jag tänkt på mycket. Barn & ungdomar förväntas liksom bara “gilla läget” och visa glädje åt nya situationer som de vuxna valt. Precis som det idag också ska vara någon switchknapp på alla människor så vi ska bli glada om sambon/mannen träffar någon ny medan man fortfarande är ett par, eller i anslutning med att man gjort slut. Känns ganska osunt att aldrig få visa sina känslor och alltid vara glad för andra skull. Jag anser att man får vara avig tills man är redo för acceptans. Tiden för det är olika beroende på vem man är, för vissa kanske det funkar med en sek och för andra tar det flera år.

Annons