Angelica Lagergren

Jag börjar ett nytt jobb idag

God morgon! Philip är lämnad på förskolan och Alice ligger nedbäddad i soffan och hostar. Idag ska jag provjobba på ett nytt jobb, så jag har fått pussla och trixa för att få ihop det med en sjuk kiddo. Det känns pirrigt och roligt med ett helt nytt jobb. En helt ny arbetsplats och nåt heeelt annat än det jag gör idag. Idag är det som sagt provjobb i fyra timmar, jag hoppas att det ska gå bra. Det här jobbet vore ett perfekt extrajobb för mig när jag inte har barnen. Jag kommer fortsätta blogga, podda, youtuba precis som vanligt, ni kommer inte märka någon skillnad. Jag känner bara att jag vill och behöver göra mer med min tid.

Dags att hoppa in i bilen! Vi hörs i eftermiddag. Wish me luck!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana

    Åh vad kul, lycka till men kommer du hinna med allt då? Jag jobbar, bloggar, instagrammar och hinner knappt med mig själv ibland för jag har ju barn och hus, familjeliv, träning och allt vad det är.. Men önskar dig all lycka till självklart.
    Ta hand om dig

  2. Maria

    Vad är det för jobb? Jag har supersvårt att hitta jobb trots 2 års utbildning och blir nu av med mitt vikariat då ordinarie kommer tillbaks från studier. jag är öppen för allt så länge jag får en lön jag kan leva på. Har du tips på hur man får jobb utan extremt låna processer?