Angelica Lagergren

Mot Arlanda med tvilling

Tjena hej! Jag och Jessica ska hoppa in i bilen nu och åka mot Arlanda. Vi ska göra en inspelning där. Vi blev precis intervjuade av världens trevligaste kille. Så roligt samtal! När jag och Jessica blir intervjuade är det lätt att vi tar över och ställer frågor till den som frågar… Det blir lätt så när man själv är journalist och nyfiken. Men hur som helst blev det ett samtal med många skratt.

Såhär såg jag ut för ett år sen när jag, Jessica och Annika skulle åka till Thailand.

Och såhär var jag klädd när vi åkte till Marbella för att hoppa på världens största kryssningsfartyg. Jag älskar att resa och planerar just nu en resa till Barcelona med mamma och Jessica. Jag hoppas att det blir av i år, annars får vi sikta på nästa vår. Vad är härligast skulle du säga, möta våren i Barcelona? Eller åka dit i slutet av sommaren/början på hösten? Min mamma vill inte ha det för varmt nämligen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Om ni inte kommer iväg nu i vår tycker jag september är perfekt, även början av oktober! I september kan man fortf bada i havet, till skillnad från våren då det är rätt kallt efter vintern.

  2. Karin

    Journalist? Men är du verkligen journalist? Vad jag vet har väl inte du läst någon journalistutbildning på högskola/universitet. Får vem som helst bara kalla sig journalist utan utbildning?

    1. Angelica Lagergren

      Haha okej! Sorry! Jag gick en tv-journalistisk utbildning. Jessica är utbildad på högskola.

  3. Amanda

    Barcelona är så fantastiskt men kanske skönast på vår eller höst när temperaturen är lägre (om man inte är där för endast sol och bad). Var där i början på november förra året och det var helt perfekt. Ca 15-20 grader på dagarna (perfekt väder för att strosa runt i och sitta på uteserveringar med en kanna sangria) och skönt med långbyxor och en tunnare jacka på kvällarna. Inte heller jättemycket turister då 🙂

  4. Johanna

    Det beror ju lite på vad ni vill göra. Våren är ju härlig för det är så mkt som blommar… men på hösten är det varmare i vattnet. September tycker jag är härligt, men även april-maj.

  5. Johanna

    Jag har varit där på våren och det var underbart! Kallt hemma och så kom man till sol, värme och uteservering. Risken är ju att man blir besviken om det är dåligt väder. Kan tänka mig att hösten också är fin 🙂

  6. Helena - Vägen till ett plus ➕

    Augusti/september är fortfarande pissvarmt i Europa, speciellt de södra delarna. Min pappa hade 35-40 grader hela veckan i Barcelona, de åkte i mitten på september. Kanske ovanligt för årstiden, men i alla fall. Jag skulle nog välja att åka i början på maj eller slutet på september, början på oktober.