Angelica Lagergren

Yellow i Stockholm

Igår var jag och Nicklas ute och åt på ett nyöppnat ställe som heter Yellow. Jag ska vara ärlig, när Nicklas la fram förslaget om restaurang kände jag njaaa. Han sa att det var ett kycklingställe. Men! Alltså wow! Vilket kycklingställe. Så god mat, så grym service och härlig stämning. De hade en speciell kryddblandning på många av maträtterna (vi åt flera små) och den var ljuvlig. Man ville bara ha mer och mer och mer av kryddorna.

Vi promenerade runt i ett soligt Stockholm och satte oss och solade på en trappa i lä.

Kycklingvingar, lollipops och pommes. En del av middagen vi åt.

Vi hade inte bokat bord men hade tur, vi kom dit precis vid öppning och fick barplatser. Vi fick vara med under personalens peppmöte inför kvällen och stämningen mellan personalen var så härlig. Sånt betyder mycket när jag är ute och äter. Jag är en känslomänniska som känner av stämningar lätt och kan på riktigt få ont i magen när folk har en syrlig ton mot varandra på en restaurang.

 Till dessert delade vi på en chokladfondant. Lika ljuvlig den som resten av maten.

Blåsigt ute men härligt med sol. Ni som följer Jessica på instagram har säkert sätt att det blev ambulanstur efter hennes 21K igår. Hon får skriva mer om det själv när hon vaknar. Jag kände mig så stolt igår när hon ringde och sa att hon klarat det, att hon hade sprungit hela vägen. Dock byttes lyckan snabbt ut mot oro istället när mamma ringde och sa att de var på väg till akuten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Jag har nyligen insett hur lättpåverkad jag är av stämningen omkring mig. Skriv gärna ett inlägg om hur du hanterar detta, tips osv.