Att känna sig helt naken utan… – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Att känna sig helt naken utan…

I annonssamarbete med Daniel Wellington

För ett par år sen använde jag sällan klocka, men nu känner jag mig naken utan. Konstigt det där ändå hur man ändras. Jag hade alltid klocka som barn, en rosa från FlikFlak med de där små gubbarna på som var klockans visare. Kommer ni ihåg de? Åh, jag längtar tills jag ska lära barnen klockan. Så kul ju! Nu är jag en stolt samarbetspartner till Daniel Wellington och har flera olika armband till mina urtavlor, perfekt när man vill byta och matcha sin outfit.

Just nu får du ett armband på köpet när du beställer en klocka från Daniel Wellington. Det bästa är att du dessutom får en rabattkod från mig, uppge koden ”LAGERGREN” så får du 15% rabatt på ditt köp. Du får kombinera mitt erbjudande med ”The free strap”-kampanjen. Så himla bra! 

Svart urtavla med svart band i läder är fint tycker jag. Den här modellen heter Petite och är som namnet låter, ganska liten och nätt.

Jag gillar att den är lite mindre. Jag kan ibland uppleva vissa klockor som lite för tunga och klumpiga, men den här är som sagt nätt så jag behöver inte plocka av den när jag sitter vid datorn och jobbar.

Klockorna kommer i fina förpackningar, perfekt när du vill ge bort en klocka i present. Den är redan inslagen och klar. Bra som studentpresent, födelsedagspresent eller varför inte morgongåva till din käresta på bröllopet? Det i kombination med en romantisk lapp där du ger bort “tid” i form av evig kärlek.

Två av mina favoriter, en guld och en svart. Du hittar alla damklockor här inne hos Daniel Wellington. 

Missa inte erbjudandet med “The free strap” där du just nu får ett extra armband på köpet. Uppge koden ”LAGERGREN” så får du dessutom 15% rabatt på ditt köp.

I annonssamarbete med Daniel Wellington

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.