Angelica Lagergren

Sköna och snygga jeans

Idag är det inte riktigt jeansväder i Stockholm men det var det i veckan. Idag är det över 20 grader varmt och verkligen klänningsväder. Jag tycker om de här svarta jeansen från Gina Tricot. De är megastretchiga och höga i midjan. Dock (!) tappar de färg och form efter några tvättar, så jag försöker vädra och tvätta fläckar med våtservetter istället för att alltid slänga in i tvättmaskinen.

Jeans ”Molly hight waist” från Gina Tricot (annonslänk)

Inte alltid helt lätt att få till bilder i farten…

…jag har inte heller världens bästa balans.

Jag och Jessica fick bud från Clean förra veckan, energidrycken som Hugo Rosas och Paula Uribe jobbar med. Det är så roligt att det går så bra för Hugos företag, vi har känt varandra länge. För hundra år sen var jag hemma hos honom och gjorde ett hemma hos-reportage till tidningen VeckoRevyn. Jag tror jag la en timme på att städa hans lägenhet innan vi kunde köra igång och plåta. Tiden på VR var en rolig tid med många roliga intervjusituationer. Jag kan sakna det ibland.

Alice fick ha på sig sin nya vårjacka igår och hon var så nöjd Den kommer från Kappahl. I morse när hon vaknade sa hon ”MAMMAAAA! Är det sommar nu?”. Hon vet att hon fyller år på sommaren och hon längtar så mycket efter sin födelsedag. Jag tänker att hon ska få en ridhjälm, ridbyxor och en liten låda med borstar i som hon kan ha i stallet. Tänk er henne och Flippen i ridbyxor, så sött.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Bra tips med byxorna. Hur är dom i storleken? Ska man köpa dom sådär väldigt tighta om dom är stretchiga? 🙂

    1. Agnes

      Köper du för tighta så är risken att dom töjer ut sig mer än vad dom ska och då kan dom spricka. Prova din normala storlek först är mitt tips. ? Och tvättar du så gör du det ut och in på 30 grader utan sköljmedel, men vädra helst så håller färgen bättre och tvätta när dom verkligen känns skitiga.

      1. Maria

        Tack för svar 🙂 får åka till en butik och prova helt enkelt. Tvättar dock alltid ut och in i kalla grader ?? Inget sköljmedel här sen 8år tillbaka ??

  2. Malin

    Älskar oxå mollyjeansen- Sååå sköna! Men håller med om både färg och form edter några tvättar. Fick dock tipset av personal på gina att köpa en storlek mindre än man har eftersom de töjer sig, och att tvätta i 30 grader utan sköljmedel. Då ska dom hålla bättre! Värt att testa! ✌