Angelica Lagergren

Sexuella övergrepp, min största skräck

Ni som läser Jessicas blogg har kanske sett att hon skrivit ett inlägg om Filip och Fredriks program ”Breaking News”. De pratade om saker som är SD utan att man tänker på det och visade upp en bild på Alice och Elsa som stod och väntade på glassbilen. Filip pekar på våra barn och säger: “hoppas dom där inte våldtas och så vidare”. Jag fick faktiskt precis som Jessica en chock när jag hörde det. Jag förstår på riktigt inte vad Filip menar och skulle gärna vilja ha en förklaring. Att de tagit Jessicas bild är en sak, det är fel. Men det jag stör mig på är det som Filip säger om bilden och våra barn. Det är osmakligt och riktigt sunkigt. Som mamma till en dotter är min största skräck att hon ska utsättas för sexuella övergrepp. Jag tycker att man kan skämta om mycket men inte om detta. Det är fruktansvärt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Nej det är verkligen ingenting man skämtar om!!! Jag blev som barn utsatt för en pedofil vilket förstörde ALLT för mig. Jag har än idag en väldigt skev bild av mig själv och min kropp och jag hatar närhet! Varit med om flertalet övergrepp även efter det. Vidrigt!!

  2. Denice

    Varför tog dom inte bilder på sina egna barn med glass. Dom har båda två barn i samma ålder som era barn, och varför använder dom då inte en egen bild på sina egna barn??!!! Fråga dom det, så kanske dom fattar hur ni känner. Vidrigt!!!