Angelica Lagergren

Rengöra sminkpenslarna – hur ofta?

Inlägget innehåller annonslänkar* 

Jag missade helt släppet med Anine Bing för Gina Tricot. Den här vita klänningen nedanför är så fin tycker jag och även den gröna militärjackan. Var det någon av er som hann shoppa nåt fint i släppet? Jag tycker att det är kul när designerns släpper kläder för kedjor, så att fler har råd att shoppa.

Jag skulle vilja tipsa er om de här sminkborstarna Jag har använt de i över ett år nu och är så nöjd. Perfekta för puder och rouge. Förut använde jag alltid pensel till foundation, men jag övergick till svamp. Dock känns ju pensel mer hygieniskt om man tvättar den ofta. Rengör du dina sminkpenslar ofta? Jag erkänner att det sker alldeles för sällan. Ren lathet från min sida, det är ju till och med lite roligt att pyssla med.

Jag letar fortfarande klänningar till sommarens två bröllop jag ska på, det ena smoking och det andra mörk kostym som dresscode. Jag älskar ByMalinas klänningar och ska nog ta en titt i deras shop.

Nu ska jag skriva en inköpslista och åka handla, barnen kommer tillbaka till mig idag. Jag satt på Coop och letade efter recept och hittade det här, vegobollar i salladsblad. Jag är osäker på om det passar barnen, jag kanske får spara det till helgen med Nicklas. Älskar tanken av krispiga salladsblad!

*Adlinks, vad är det?
Vi på LOPPI har jobbar med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej! Har aldrig kommenterat på din blogg tidigare men kände att jag ville dela med mig utav, en för mig, nyfunnen information ang. djurtester och OPI. OPI säljer i Kina sedan 2010 och stödjer därmed djurtester av sina produkter. Det är svårt att hitta information om detta själv då det inte framgår tydligt på deras webbplats, men vid mailkontakt bekräftar de försäljning i Kina och djurtester ”when required by law”,. Och i Kina måste all kosmetik och liknande produkter testas på djur innan dessa får säljs.