Angelica Lagergren

Nej, vet ni. Nu räcker det!

 Jag är en människa med känslor och ja, jag tar väldigt lätt illa vid mig vid elaka kommentarer. Men det är en sak när ni som läser bloggen skriver saker om mig. Men när ni väljer att skriva om min familj, mina barn eller mannen jag träffar måste jag faktiskt sätta ner foten. Tidigare idag fick jag en kommentar som rörde N som gjorde mig så satans ledsen. Om du som skrev den kommentaren skrev den av välvilja till mig, maila mig då istället. Skriv det inte i en kommentar. Jag och N har en väldigt bra dialog och jag känner att jag är på god väg att bygga upp ett förtroende för honom. Jag bär på ett tungt bagage av svek. Ett bagage av smärta, av tårar och ilska. Det sista jag behöver nu är folk som försöker förstöra min nya relation. Ge fan i det.

De allra, allra flesta av er som läser bloggen är så kärleksfulla, smarta och peppande. Men jag ber er som kastar ur en rykten/lögner om personer i min närhet. Tänk dig för en gång till innan du gör det. Tänk såhär: ”Hur tror jag att den här kommentaren landar hos Angelica? Kommer hon bli ledsen/sårad? Kan den tolkas på ett elakt sätt?” och svarar du ja på en eller flera av de frågorna. Skriv inte. Det här handlar inte om att jag vill bli klappad medhårs. Ni behöver inte hålla med mig i mina livsval. Men snälla, skriv inte massa skit om mina nära och kära. Det har ni inte med att göra och det sårar mig (och de kommentarerna rör) nåt enormt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pethra

    Jag läste också kommentaren och kan verkligen inte förstå hur vissa människor är funtade. Själv tänker jag att det är ett bittert ex eller en ratad kvinna som skriver det eller någon annan som vill dig illa, hade personen verkligen velat dig väl hade hen tagit det mer privat exempelvis via mail.

  2. Linn

    Bra rutet!! Såg kommentaren igår och fick ont i magen, det kan inte vara annat än en sjuk person som väljer att skriva något sånt. Jag hoppas verkligen du och N kunnat prata och stötta varandra, måste vara gräsligt även för honom. Stor pepp-kram <3
    Ps, ni är typ det snyggaste paret jag sett!!

  3. emma

    Tråkigt med sårande kommentarer när de skrivs av just den anledningen – att såra någon. Kämpa på och det är kul att se dig lycklig!

  4. Josefine

    Helt rätt att du säger ifrån! Inte alls okej med sådana kommentarer, Det var en fruktansvärd anklagelse som jag verkligen hoppas inte stämmer. Massor av kramar till er Angelica! ?

  5. Jenny

    Beundrar verkligen dig, och bloggare generellt, som lämnar ut sina liv för läsarens underhållning och blir så ledsen när det ska utnyttjas! Styrkekramar till dig, du förtjänar bara det bästa! ❤️❤️❤️

  6. Helena

    Kramar

    Har inte sett kommentaren men jag har så svårt att förstå varför men skriver kommentarer som sårar.

  7. Karin

    Jag såg också kommentaren och blev så illa berörd! Har själv ett tungt bagage och kan tänka mig att en sån kommentar hade gjort mig ledsen och orolig även om den antagligen är tagen helt ur luften. Har man ett sånt budskap till någon så får man väl välja ett mer lämpligt sätt att framföra det, inte genom en hårt skriven bloggkommentar (!).

  8. Sofia

    Jag såg kommentarer och den var verkligen inte schysst alls… den personen som skrev den måste ju ha fattat att en sån kommentar inte landar väl hos någon!

  9. Finurliga fröken

    Jag förstår inte varför man ska skriva elaka saker till andra. Jag brukar fundera på om jag skulle kunna säga det till personen face to face och är svaret nej skriver jag det inte. Gillar man inte personen behöver man inte läsa/titta. Det är ju bara att slösa sin egen tid. Tycker du gör helt rätt som säger Nej!

  10. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Att folk inte förstår att en kommentar på nätet sårar lika hårt som en kommentar IRL. Det är som att människor glömmer bort att det sitter någon som läser det som skrivs till och om. Vet inte vad personen skrev, men att det sårade dig räcker. Man får tänka vad man vill, veta vad man vill. Men innan man säger och berättar allt bör man tänka till och fråga sig själv ”Hade jag velat höra eller veta det jag nu tänker förmedla”. Känner man minsta tvekan då skriver man det inte.

    Kram på dig <3.

  11. Ida

    Hej Angelica,

    I höstas började jag läsa din blogg. Undrar just nu, och då varför jag inte gjort det tidigare. Men det har nog att göra med att jag ville separera.
    Jag har läst, följt dig på blogg och insta. Du har på ett så jäkla härligt och ÄRLIGT sätt delat med dig av dina känslor. Som äntligen fått mig att våga ta steget till separation.
    Jag vet att du blev lämnad och oerhört sårad. Jag lämnar. Men du ger mig ändå sån styrka till att våga tro på livet efter ett långt förhållande.

    Kommer definitivt fortsätta följa dig!
    Kram