Stanna upp och njuta av här och nu – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Stanna upp och njuta av här och nu

I söndags packade jag in barnen i bilen och åkte till stallet. Båda var så himla peppade på att rida på Primör. Vi hade tagit med oss äpplen som barnen fick mata med. De var så duktiga och höll undan sina små fingrar är Primör tuggade i sig äppelbit efter bit.

Fin och lurvig islandshäst med massa vinterpäls. Jag längtar tills jag kan rida igen. Efter min operation har jag ridförbud i tre månader, även springförbud. Det är så himla bra för både själ och kropp att rida. Jag glömmer bort allt som är jobbigt och är bara här och nu. Den känslan får jag i och för sig av att vara i stallet också. Borsta lite, gosa med en varm mule eller bara andas in doften av frasigt hö.

Det började regna men det spelade ingen roll. Jag njöt av att få vara nära barnen och hästarna. Jag gillar av att gå nästan osminkad på helgerna. Här har jag min nya, tunna foundation som jag bara älskar. Den kommer från Estée Lauder och är grym! (annonslänk) Tänk att ett felköp kan bli så bra, den jag brukar ha är dubbelt så täckande.

Alice fick rida ut en bit och satt och sjöng på Primör samtidigt som hon red. Det är så stor skillnad på både henne och Philip nu när de rider från första gången. Såklart. Men nu är de avslappnade och har en helt annan hållning än förut.

Mössan från Livly som jag köpte för länge sen passar fortfarande. Jag hittade skalkläder från Pollop hemma i garderoben som jag inte använt innan. Så lätta och smidiga och härliga, starka färger.

Mys med Primör.     

Mormor körde Philip i en skottkärra när Alice red ut.

Sån härlig stund tillsammans. Jag är glad att mina kusiner och min moster har hästar vi får låna. En dröm! Nu sitter jag och Jessica på kontoret och jobbar. Idag ska vi producera artiklar och i eftermiddag ska jag träffa en kompis och ta en promenad. Vi har inte setts på hur länge som helst så det ska bli mysigt. Hon har också gått igenom en skilsmässa och har två barn i ungefär samma ålder som Alice och Philip. Skönt med någon som vet hur det är.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.