Angelica Lagergren

Jag längtar efter att flytta ihop med honom

I morse vaknade jag av att Alice kröp ner i sängen bredvid mig och Philip. Jag nattar båda barnen i min säng och sen när jag går och lägger mig bär jag in Alice i hennes rum. Jag testade att göra samma sak med Philip för ett tag sen, men nej. Min magkänsla säger nej. Jag vill ha honom i min säng och han verkar trivas så bra med att sova med mig. Det kommer en tid i livet när barnen kommer sova i egna rum.

Jag tänker att när jag och Nicklas flyttar ihop (LÄNGTAR!) kommer det bli trångt att sova tre eller fyra personer i samma säng. Men det är längre fram, men tankarna går dit i alla fall. En framtid med en familj på sex personer. Fin tanke. Inte alls skrämmande längre som jag tänkt innan.

Det var den här bilden hos Nicklas som jag fastnade för när jag hittade honom på instagram. Det är nåt med hans blick som gjorde mig nyfiken. Och jag känner mig fortfarande väldigt nyfiken på honom. Det är så mycket jag vill veta om honom. Fina, fina människa. Jag har aldrig träffat någon som honom. Så kärleksfull, kommunikativ och rolig. Vi skrattar massor tillsammans och det betyder mycket för mig.

Hur som helst, tillbaka till morgonen. Alice kom in och la sig nära och ville att jag skulle tända taklampan. Jag viskade till henne att Philip sov och att hon också skulle försöka somna om, då tassade hon in till sitt rum istället. När min väckarklocka ringde 15 minuter senare smög jag in till henne. Hon hade byggt en liten koja i sängen som hon somnat om i. Gulliga lilla unge.

Till frukost gjorde jag havregrynsgröt med en halva banan, lite rivet äpple och kanel på. Jag såg att jag hade fått en kommentar om att kanel är farligt i för stora mängder. När jag skrev att jag öser på massa, massa kanel kanske jag överdrev en aning. Vi pratar om lite mer än en halv tesked på gröten, om ens det.

Jag och Jessica tog bilen till kontoret efter att vi lämnat barnen på förskolan. Det är alltid extra sorgligt med måndagslämningarna när de varit hos mig hela helgen. Men båda barnen studsade in. Alice var stolt över sitt rosa och lila nagellack och Philip var peppad på att berätta om sin ridtur på Primör. Jag är glad att de är trygga på förskolan. Vi åt lunch i Täby centrum, jag var inne i en butik och lämnade mitt CV och pratade med butikschefen. Jag letar som ni kanske vet ett extrajobb och håller nu tummarna för detta.

Efter vår jobbdag på kontoret åkte jag hem och åt middag hos Nicklas. Han grillade och sen blev det monopolspel. Jag var katt… katt! När tog de bort strykjärnet och satte dit en katt och en T-rex istället? Jag älskar monopol, det är så kul även om jag kom sist av gänget. Nu sitter jag hemma igen vid köksön och borde såklart sova. Klockan är halv ett… Men jag är inte trött längre. Jag är uppfylld av energi, kärlek och lycka från några timmar hemma hos Nicklas. Bra måndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej! Jag hittade till din blogg och er podd när jag för ett år sen lämnades plötsligt av min dåvarande sambo. Vi hade precis blivit föräldrar. Vi har haft liknande faser, du och jag, och jag har känt igen mig mycket i dig. I och med att jag var nybliven mamma då har det här året givetvis handlat om mig och min unge och inte så mycket om dejtande. Det har ju liksom varit rätt omöjligt och inte prio. Men jag blir så himla glad för din skull nu att du hittat någon som passar dig så bra och det märks att du har utvecklats mycket som person det senaste året. Ni två, du och N, har verkligen giftastycke tycker jag och det är oerhört härligt och inspirerande att se. Ni två inbringar hopp! Någon dag ska jag också våga kasta mig ut igen och hoppas på kärlek! Tack för att du är så otroligt modig och visar att du vågar lita på och bli kär igen!

    Kram!

  2. M

    Måste bara säga att det är så härligt att läsa dina kärleksfulla inlägg om N. Man blir så glad! Jag själv separerade för snart ett halvår sedan och det har vart en jobbig tid med osämja kring det gemensamma barnet. Allt börjar lugna sig nu och vid min sida har jag en fantastisk dejt som jag bara älskar att spendera tid med. Jag gillar att du skriver öppet både när allt är en dans på rosor och när allt är botten, det blir liksom verkligt då.

    1. Angelica Lagergren

      Hej M, vad gullig du är. Så fint av dig! Och vad härligt att du träffat någon som gör dig lycklig. Det är vi värda, båda två. Här har det också varit turbulent. Skitjobbigt. Kramar <3

  3. Mariana

    Hej!

    Jag har följt dig och din syster sedan vi (du och jag) var gravida med första barnet i samma vecka, det skiljer 3 dagar på dem tror jag 🙂

    Lyssnade på podden precis, tack återigen för bra underhållning!

    Ville bara säga att gift vid första ögonkastet Australien har fått ut par som väljer att fortsätta.
    Norge har också fått par som håller ihop, men de finns inte längre att se på SVT-play, men kanske någon annan stans?

    Stora kramar och fortsätt underhålla som ni gör.

  4. Maria

    Tack för en mycket bra blogg och vilken fin bild på dig! Måste fråga vad det är för märke och färg på ditt snygga nagellack? Ha en fin dag! Kram

  5. Lisa

    På djirsholmstorg ligger en FANTASTISK barnbutik, tror du skulle älska den. Kolla lillagronaindianen på Instagram. Känns som en perfekt butik för extra jobb!?