Angelica Lagergren

Den andra mannen som gör mig lycklig

Ibbe. Bibbon. Ibohm. Andreas. Jessicas fästman och Elsas pappa. Min vän. Min stöttepelare. Min svåger. Idag fyller han 40 år! Ibbe har funnits i vår familj i snart sju år och när han och Jessica valde varandra fick han mig på köpet. Vår relation går som många andra relationer upp och ner. Vi har känt varandra så länge nu att vi är bra på att prata med varandra. Vi förstår varandra och kan vara ärliga med och mot varandra.

Han har varit ett otroligt stöd för mig under skilsmässan och i andra situationer som rör relationer. Han får mig att se saker ur andras perspektiv. Även om jag inte håller med honom om allt han säger är det viktigt och nyttigt att få en annans människas perspektiv. Jag litar på Ibbe till 100% och det är en fin och viktig känsla. Jag är så glad att han finns i mitt liv och jag hoppas att han alltid, alltid, alltid ska vara en del av vår familj. Jag älskar honom. Och han är perfekt för Jessica. De är kämpar när det kommer till deras relation.

Ikväll fick jag följa med honom, Jessica och Elsa ut och äta middag för att fira hans födelsedag. Jag åt fiskgryta, såhååå god.

Puss på Bibbon från Bobbo.

Ibbe delar inte alltid min och Jessicas humor… Det gör ju inte alla människor, haha. Jag förstår det, vi är lite speciella. Men han är bra på att markera när det räcker och då lyssnar (trot eller ej!) vi på honom och försöker skärpa oss.

Elsa och jag gosade på bron på vägen hem. Det var så mysigt att gå på restaurang med henne. Visst är det härligt när vi är alla barnen, men då ligger mitt främsta fokus på Alice och Philip. Nu kunde jag prata med Elsa utan att behöva tänka på nåt annat. Så mysig kväll!

Jag erbjöd mig att köra bil så att Ibbe fick dricka både bubbel och öl. Man fyller ju bara 40 år en gång. GRATTIS igen Ibbe! Du är bäst! Puss och kram från Bobbo. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica Lagergren

      Vad gullig du är Josefine. Tack! 🙂 Ja, vi är ett riktigt dreamteam. Vi ska boka in en parmiddag snart, ska bli kul att umgås alla fyra. 😀 Kramar