Angelica Lagergren

Söndagsmask och omplantering av växter

Måndag och ny vecka. Skönt! Eftersom jag varit rätt tyst här tänkte jag berätta om min söndag innan jag tar mig an den här nya veckan. Mamma sov här lördag till söndag, så vi började morgonen med en lång och mysig frukost. Jag slängde på mig en ansiktsmask. Det fick bli den här från Clarins, SOS Pure. Så skön! Det stod att den skulle sitta i 10 minuter men jag hade på mig masken i en timme tror jag.

SOS Pure Rebalancing clay mask från Clarins (adlink*) ska stänga igen porer och ge lyster. Jag ska testa den fler gånger innan jag kommer med ett mer detaljerat utlåtande (mer än att den var skön.) Jag gillar mitt nya intresse för ansiktsmasker, det finns ju så många olika att testa.

Vi var i stallet, bilder från det kommer. När vi kom tillbaka hem igen planterade jag om massa växter. Bland annat mina små elefantbebisar som jag fått av mina vänner Ida och Johan.

Vi ritade samtidigt som vi åt mellis. Båda ritade hästar, raketer och bussar. Och fina gubbar.

Solklar raket, det ser vem som helst ju. ; – )

Jag tror att elefantöronen kommer må mycket bättre och växa på sig nu när de fått egna krukor och ny näringsrik jord. Nästa helg ska jag ta mig an pionbuskarna ute på tomten. Rensa ogräs och fylla på med växtnäring.

Mamma köpte växter till mig och planerade på framsidan i en kruka. Snälla, fina mami.

Och hjälpte till att möblera om. Här tycker jag om att ligga och sola.  

Det är verkligen skönt och känns som en lyx att få bo i hus när våren äntligen är här. Jag är tacksam över att mamma har energi att fixa fint. Jag hade energi till mina små elefantöron och att mysa i stallet. Den här helgen har verkligen gått i kärlekens tecken. I fredags var Annika, Frans, Maria och Andy här ute i Åkersberga och vi grillade hos Jessica, Ibbe och Elsa. Andy och Maria sov kvar och jag fick prata, gråta och tanka kärlek. Bästa, bästa vännerna. Jag ser fram emot sommaren här i huset med både vännerna och Nicklas. Andy har inte träffat Nicke än, jag längtar efter att de ska ses. Jag blev så glad att Maria och Nicklas verkade klicka när de sågs för ett tag sen. Det betyder mycket för mig att han kommer överens med de jag älskar mest.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunilla

    Lyssnade på radioprogrammet här i veckan o klickade in på din blogg o har börjat läsa. Intressant det här med bloggar! Är bloggen ditt arbete som du lever på? Tycker det är en ärlig o bra blogg!!
    Lycka till med ditt nya liv o kärlek!!