Angelica Lagergren

Nu kör vi igång en peppig vecka

Måndag är min bästa dag på hela veckan, speciellt när jag inte haft barnen under helgen. Då vet jag att de äntligen kommer hem till mig igen. Ikväll blir det fiskpanetter och potatis till middag för barnen och jag ska göra en omelett till mig. Jag och Jessica sitter på kontoret här i Åkersberga och planerar upp hur veckan ska se ut. Vi har ett jobbmöte i stan i eftermiddag och på torsdag väntar en dag med massa besök på olika presskontor. Jag hoppas att Annika följer med också, det vore kul. Något annat som händer i veckan är familjerådgivning på fredag. Det är välbehövligt kan man säga.

Inget smink idag på förmiddagen men massa lyster i mig själv. Älskare! Jag har varit noga med att sköta huden de senaste veckorna och jag ser snabba resultat. Sånt älskar jag, snabba resultat. Det är samma sak med träning, jag gillar när jag ser resultat i form av muskler eller snabbare tider fort. Jag har alltid varit sån, en person med dåligt tålamod.

Det är så mysigt på vårt kontor efter att vi gjorde om. Jag gillar att kunna variera var man sitter och jobbar. Antingen vid skrivbordet, i soffan eller lilla myshörnan. När Elsa var med oss på kontoret förra veckan kunde hon ligga och vila med sin padda här i soffan. Man såg små spår efter henne här nu, gulligt.

Nu kör vi igång en peppig och solig måndag. Jag är utvilad, frisk och känner mig stark. Igår när jag kom hem till Nicklas sent på kvällen hade han tänt ljus i badrummet och tappat upp ett skumbad. Så otroligt mysigt och romantiskt. Min fina fina Nicke.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.