En weekend i Berlin – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En weekend i Berlin

För två år sen var jag, Jessica och pappa i Berlin på en weekendresa. Vi fick det av pappa i födelsedagspresent. Jag gillar att resa iväg en kortis på våren. Eller ja, längre resor går också bra. Vi fick även en resa till Barcelona av mamma när vi fyllde 30 år, den har vi inte åkt på än. Jag ser fram emot den resan, när den nu blir av.

Härligt att se nya ställen i världen, den var andra gången jag var i Berlin.

Jag shoppade de här snygga skorna som tyvärr blivit alldeles förstörda.  

Jag och lilla papi.

Uteserveringspremiär. Så gott med en kall öl i solen!

Mums!

Minns ni när detta var populärt?

Jag har ingen resa inbokad just nu i vår. Förra året var vi ju i Thailand en vecka vid just den här tiden. Det var härligt att starta våren med massa sol, bad och vila. Jag och Nicklas ska iväg en vecka till solen i september. Vi har bokat jordens lyxigaste hotell som är helt nybyggt. Någon kanske skulle säga att det är galet att boka en resa med någon man känt i typ två månader. En resa som är så pass långt fram i tiden, men vi känner inte så. Jag känner ju att det är med Nicke jag vill vara så det känns inte alls konstigt. Nu ska jag in på ett riktigt viktigt möte inför framtiden. Wish me luck!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina

  Underbart tycker jag!! Vågar man så vinner man, och känns det rätt så ja… varför tveka då?
  Själv så kollade vi på bostadsrätt för gemensamt bruk efter tre (!!) månader, flyttade ihop kort därefter och jag var gravid efter 9 månader… Så här i efterhand känns det lite halvtokigt med tanke på den korta tiden men det kändes rätt precis varje sekund. Och gör fortfarande, snart fem år senare.
  Kram och heja kärleken!

 2. Therese

  Jag tycker bara det är bra att ni vågar boka en resa o prata om framtiden tillsammans! 😊 Det är ju roligt att ha saker att se framemot tillsammans.

  Jag o min sambo bokade en resa till Grekland fem månader framåt när vi bara varit ett par i fyra månader 🙂 Nu har vi tre barn och varit ts i tio år 😃

 3. J

  När det känns rätt så är det bara att köra så länge det inte kan drabba andra negativt.. tex kan det vara bra att inte flytta ihop för snabbt om man har barn men en resa är ju en annan sak. Skiter det sig är det ju bara att avboka. Min sambo och jag bokade en resa två veckor efter att vi blev tillsammans (hade dock dejtat några månader innan). Resan låg 6 mån fram ungefär men vi kom iväg på både den resan och många många fler. Nu har vi barn, bor i villa och fortsätter resa 14 år senare:)

 4. Diana

  Vad härligt att resa till solen nu. Jag saknar att resa, även om det bara var ett år sedan så längtar jag till nästa resa redan.
  Ha det fint.

 5. Maria

  Jag fick en resa till Malta av min syster när jag fyllde 25 nu i februari som bär av i 4 dagar vid valborg. När hon fyllde 25 fick hon en resa till Lefkas i grekland av mig :). Fästmannen och jag föredrar svensk sommar och sen vinter resor. Nu tänker vi på Dominikanska eller filipinerna till februari nästa år. Jag hoppas innerligt att er relation håller till september och resan blir fantastisk, själv skulle jag inte boka något så långt fram när jag precis träffat någon. Min och fästmannens första resa var till London 8 månader efter att vi blev tillsammans 🙂 <3

 6. Tess

  Jag och min man (dåvarande pojkvän) hade endast varit ett par i 3 månader när vi köpte en bostadsrätt och bokade in både en weekend i Europa och en solsemester i Asien under samma år. Vi fick mycket kommenterarer om att det gick alldeles för fort, att vi borde satsa på hyresrätt istället osv men vi resonerade som så att allt går att lösa även om det skulle gå åt skogen. Nu har vi varit ett par i 10 år, gifta i snart 4 år, har en underbar dotter på 2 år, syskon i magen och bor i vårt drömhus ❤️ Jag tycker att det är härligt att du vågar lita på kärleken igen efter allt som du har varit med om!

 7. J

  Min man bokade en resa till oss när vi precis hade börjat prata med varandra. Jag bodde utomlands och han i Sverige vid den tiden och vi började prata via Facebook och sen i telefon varje dag i 2 månader.. jag bokade ett flyg efter det och reste hem till honom och 1 vecka senare åkte vi till Venedig tillsammans.. idag är vi gifta och har två barn. När det känns rätt då vet man 🙂

 8. Helena - Vägen till ett plus ➕

  Under våren får jag alltid en känsla av att jag vill tillbaka till New York just för att jag spenderade en vår där för rätt många år sedan. Men “den” känslan dröjer sig kvar när solen skiner och en solgul bukett tulpaner lyser ifrån köksbordet. Som att jag vill åka tillbaka till Central Park och lapa i mig sol mellan shoppingvarven och all mat, men bara just på våren. Märkligt ändå 🙂

  1. Agneta

   Åh! Tänker precis samma om New York varje vår. Var där våren -16 och jag älskade staden. Blev tårögd att komma till Central park. Ljuvligt ställe som jag ska tillbaka till! Allt var liksom så mycket, stort å bara så himla häftigt.

   1. Helena - Vägen till ett plus ➕

    Låten “New York city that never sleeps” var på radion, om och om igen hela dagarna. Den låten, S’barro, Fresh&Co, heltäckningsmattor, skottlossning, sirener högre än allt annat jag någonsin hört, Forever 21 i fem våningar och så stekande sol i Central Park. Det minns jag extra mycket, haha. Och de pysande vägbrunnarna. Och Kleinfeld Bridal som jag bokade in ett möte hos 😍

 9. Emma

  Hräligt att ha något att se fram emot!
  Jag och min sambo bokade en resa till solen när vi varit tillsammans/träffats 1,5 månad. Då åkte vi visserligen bara en vecka senare men sen flyttade vi ihop 4 månader efter att vi träffats. Och då kände vi inte ens varandra sedan innan! Det är 13 år sedan nu till sommaren 🙂