När kontakten är noll och ingenting med barnen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

När kontakten är noll och ingenting med barnen

Inlägget innehåller annonslänkar*

Äntligen måndag! Jag är sjukt peppad på en ny vecka. I morgon flyger jag och Jessica till Malaga för att hoppa på världens största kryssningsfartyg. Det är en pressresa vi blivit bjudna på, jag vill vara tydlig med det. Jag får inte betalt för att skriva om fartyget, men vi är inbjudna att följa med på resan. Vi kommer tillbaka på torsdag och då får jag ÄNTLIGEN träffa barnen igen. Jag och S är i ett pressat läge just nu. Jag önskar att jag kunde dela med mig av det till er, men av respekt till honom (som trots allt är barnens pappa) gör jag inte det. Men vi kan säga såhär. Kommunikationen är just nu noll och ingenting. Hemskt. Jag får kolla uppdateringar idag från barnens förskola för att se hur de haft det. Sorgligt att det ska behöva vara såhär. Jag vet att ni är flera som gått eller går igenom skilsmässor. Ni som är i starten. Där smärtan och ångesten är som knivar. Jag önskar att jag kunde säga att det känns bra såhär ett år senare. Det gör det inte. Bättre ja, men inte bra. Långt ifrån.

Foto: Jezzica Sunmo En bild från tidningen amelia där jag var med och pratade om skilsmässan. Toppen kommer från Lindex, den hade jag tyvärr bara lånat till plåtningen. Jag önskar att jag hade köpt den när den fanns i butik. Så fint med spets. 

Från nåt riktigt tråkigt till nåt roligare och mer glatt den här måndagen. Jag köpte som sagt nya vårskor igår och det har trillat in så många frågor om skorna på instagram. De kommer från Nike, modellen heter Air Max Thea J. Jag har alltid velat ha ett par Air Max, men faktiskt aldrig ens testat ett par. De sitter som gjutet på min fot! De är rätt smala om man jämför med Stan Smith från Adidas som jag vanligtvis köper ett nytt par av på våren.

Jag köpte mina på Nike i Gallerian i Stockholm, de kostade 1200 kr.  Glad påsk Angelica, önskar Angelica. Det är du värd!

Nicklas skrattade åt mig när jag tog ut skorna i snön och fotade. Han sa “Älskling, det är ju kaaaallt ute”. Men ljuset ute är så mycket bättre ute än inne. Vad gör man inte för en bra bild? Nu ska jag dricka dagens andra kopp kaffe och svara på massa mail. I eftermiddag väntar två spännande möten inne i stan. Sen är det verkligen hög tid för mig att åka och hem och packa inför kryssningen. Fina klänningar ska packas ner, det är olika klädkoder på fartyget beroende på vilken restaurang man ska besöka.

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. A

  Om jag får gissa helvilt så hanldar det antingen om att:
  1 Stefan har sett dina uppdateringar om Niklas och antingen är han sotis eller så tycker han att du går för fort fram.
  2. Samma som punkt 1 fast det är Stefans tjej som har börjat lägga sig i din och stefans kontakt.

  Stefan verkar ändå vettig så om du vill bygga en fungerande relation så borde det inte vara några svårigheter. Om det inte funkar så beror det med största möjlighet på svartsjuka från stefans nya. E

 2. Sara

  Usch jag hoppas innerligt att jag aldrig hamnar i den sitsen med min sambo. Men en tänk som slog mig är att kan ni inte införa någon form av dagbok. Som ni kan skriva berätta om vad ni har gjort och om det är något särskilt som behöver framföras? Barnen kanske också skulle uppskatta detta. Att få vara med att skriva och lättare kunna vara med och berätta vad man har haft för sig. Det kanske skulle kunna vara ett steg i kommunikationen – tills stormen lagt sig

 3. Jessica

  Tråkigt att höra att du måste gå via fsk för info de dagar du inte har barnen. Här fungerar det med sms när det är saker som den andra föräldern bör veta om. Däremot får sonen på 3 år ringa mig/sin pappa när han vill. Att neka barnet kontakt med den andra föräldern är bara elakt mot barnet anser jag och man ska ju som förälder främja kontakten mellan barnet och den föräldern som barnet inte bor hos. Jag hoppas verkligen att dina barn får kontakta dig under tiden som de är hos S om de skulle vilja det.. hoppas det blir bättre i framtiden. Kram

 4. Nathalie

  Blir så ledsen över att läsa att ni inte kommunicerar. Att du ska behöva få uppdateringar från fsk och att inte han kan uppdatera dig. Hoppas det blir bättre snart! Du är värd att vara lycklig <3

 5. Sofia

  Blev verkligen ledsen över att läsa detta inlägget… man känner din smärta i din text tycker. Jag hoppas innerligt att ni kan få en fungerande kommunikation. Du verkar vara en sån härlig person Angelica! Hoppas kryssning blir bra och att du kan koppla av lite!

 6. Jessica

  Är S bitter för att du hittat någon snyggare än honom och som även kanske passar dig bättre? Trotts att det kanske var hans beslut för ett år sedan så kanske det är ”jobbigt” för honom att ändå se dig gå vidare ;D

 7. M

  Hej!
  Tog du din vanliga sko storlek i Nike skorna? (Läste att de eventuellt var lite små i storleken)
  Kram M

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Hej M! Jag tog faktiskt en mindre storlek. Jag har 39 i de allra flesta skor, men har 38 1/2 i dessa 🙂 Kram och lycka till med shoppingen!

 8. Emma.

  Så tråkigt att ni inte kan prata med varandra. Man får verkligen anstränga sig båda för att det ska fungera att sammarbete och kommunicera gällande barnen, så de inte påverkas. Hur har det gått med familjerådgivningen? Ni ska inte prova det igen? Jessica har sagt att hon pratar med S, om kusinerna och företaget. Har de slutat prata med?

 9. Helena

  Måste vara tråkigt att känna att du måste respektera Stefan när han inte verkar respektera dig..

  1. Emma.

   Jag tycker det är bra att A inte skriver ut allt i bloggen om deras svårigheter. Jag tror att allt hade värre då

 10. L

  Samma här tre år senare. I det här fallet beror det på kvinnan han lämnade mig för, som vägrar all kontakt mellan mitt ex och mig och ringer och hotar mig om jag råkar skicka ett sms ang barnet. Beror ju på honom också såklart som tillåtet det ske. Hemsk situation.

 11. Maria

  Måste vara otroligt jobbigt att ni inte ens kan ha en bra kontakt angående barnen. Skiljer man sig som annat än vänner förstår jag fullt ut att man inte alls har kontakt med varandra bortsett från att prata om barnen. Att inte ens prata om sina barn gör mig ledsen. Hoppas att ni kan lösa det så att kommunikationen kring era barn ändå fungerar, ni kommer vara deras föräldrar resten av era liv. kram!