Angelica Lagergren

Min helg i 8 bilder

Igår när Nicklas var iväg med sina barn passade jag som sagt på att umgås med mamma. Vi åkte till min mosters stall och bjöd med henne och mina kusiner på lunch. Vi hade en sån himla mysig stund! När vi kom in på fiket spelades min morfars begravningssång. Jag kunde inte hålla tillbaka mina tårar. Gud vad jag saknar honom. Jag är övertygad om att Alice och Philip hade älskat honom. Han var världens snällaste morfar. Det är många år sen han gick bort nu och för varje dag som går, är den en dag längre sen vi sågs. Det gäller att ta tillvara på tiden man har med sina nära och kära. Det är en klyscha, men rätt som det är tar livet slut. Och jag vill inte ångra att jag träffat mina vänner och släktingar för sällan.

Min fantastiska moster Caroline kom direkt från stallet och var inte så sugen på att vara med på bild.

En typ av pizza (?!) som min kusin Jenny åt.

Jag och Nicklas startade vår söndag med varsin sheet mask. Så härligt!

Sen åkte vi in till stan för att ta en promenad i solen.

Det var verkligen härligt väder ute idag. Jag älskar att värmen börjar komma tillbaka. Sakta med säkert.

Fina Nicke.

Här vid kajen var det helt lä. Jag önskar att jag hade varit osminkad, då hade jag nog fått fräknar. Jag älskar fräknar.

Det blev ett shoppingstopp på promenaden. Jag köpte nya vårskor från Nike. Både snygga och bekväma. Vi mötte upp min bästa vän Maria och fikade. Det var kul att äntligen få presentera Nicklas för henne. Hon har ju hört det mesta om honom, men aldrig träffat honom. Efter promenaden åkte jag och Nicklas hem och vilade en stund innan vi bestämde oss för att gå på bio. Red Sparrow såg vi, riktigt bra. Gå och se den! Jag tycker att Jennifer Lawrence är en grym skådis. Nu ska jag gå och sova. Den här satans hostan och förkylningen får gääärna försvinna nu. Hoppas att er helg varit bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica Lagergren

      Ja, båda heter så 🙂 Så jag har en moster Caroline och mina barn har en moster Caroline. Lite förvirrande! Kram

  1. Hanna

    Hej!

    Låter som en härlig helg.

    Reagerade dock på en sak. Du skriver: ”Igår när Nicklas var iväg med sina barn passade jag som sagt på att umgås med mamma.” Alltså du ”passade på” att träffa din mamma när N var iväg på annat, som om utgångspunkten alltid är att du ska vara med N? Som Jessica nämnde i en podd var hon orolig över att du skiter i alla dina vänner och även prioriterar bort henne och alla som funnits där det senaste året. Hon sa ju att hon kände sig ledsen över att du spenderar all ledig tid med N och aldrig väljer henne längre. Men på dig lät det som att du inte alls ville ta in hennes känsla… Hur tänker du kring detta? Pga så som du skriver inlägget verkar det som Jessica har en vettig poäng, all tid du kan lägger du på N och struntar inatt prioritera även dina andra vänner etc, men din blogg och podden kanske inte reflekterar verkligheten?

    Tror det är vanligt att många försvinner i en ny relation och glömmer av alla vänner och även familjen.

    Ha en fin vecka!

    1. Fanny

      Fast det är ju inte alls konstigt att utnyttja den tid man har med sin partner till fullo, speciellt inte om det är som i Angelicas fall där hon och N inte har möjlighet att ses så mycket vissa dagar/veckor. Tycker dessutom det är väldigt rimligt att nykära personer prioriterar varandra högst av allt i början – det innebär ju inte att man skiter i sina vänner 🙂