Angelica Lagergren

Sidor hos honom som jag uppskattar

Jag sitter hemma hos Nicke och klipper Tvillingpodden, lyssnar på musik och äter godis. Vi åt så himla god frukost. Corissant och färskpressad juice. Jag tror att han hade i äpple, grönkål, citron, morötter och apelsin. Helt klart den godaste juice han gjort. Nicklas är iväg på innebandymatch med sina kids och jag är ensam hemma hos honom. Väldigt lugn och skön lördag. Mamma och jag ska träffas om en stund och åka och äta lunch och köpa blommor. Det är inte så ofta vi ses bara hon och jag. Ofta eller nästan alltid ses vi ju med barnen. Jag tror att det är viktigt för vår relation att ta oss tid att ses bara vi två.

Igår åkte vi en snabbis till Täby C för Nicklas skulle köpa en rock. Eller jag sa kappa. Jag hade iiingen aning om att rock var för män och kappor för kvinnor. Man lär sig något nytt varje dag verkligen. En sida med Nicklas som jag verkligen uppskattar är att han gillar blommor. Och han gillar att ha det fint hemma. Han sa ”Kan vi inte köpa en blombukett hem eftersom vi ska vara hemma hela helgen?”. Det blev massa ranunklar. Jag tänkte köpte till lite växter till buketten idag. Kanske tulpaner och eucalytus.

De rosa se ut som små minipioner, mina favoritblommor.   

En annan sida jag uppskattar med mannen jag träffat är att han gör plats för mig i sitt liv. Både i hjärtat men också rent praktiskt. Han flyttade om massor i sitt badrumsskåp och sa att jag gärna fick ställa dit saker. Här är några skönhetsfavoriter jag använder. Bästa deoderanten från Vichy. Klarar mig inte utan den! Ett grymt serum från Idun, Pure berry toner från Akademikliniken, ögoncreme, handcreme och ansiktscreme från Nivea.

Jag har gjort en kemisk peeling på AK för att få mer lyser och glow. Jag blev rekommenderad att göra en kur med fler behandlingar, så jag ska boka in en ny tid så fort jag är frisk från den här förkylningen.

Jag vill tipsa er om den här produkten. Det är en balsamspray som även är färgbevarande. Den heter Know Knott och kommer från O&M. Den inte bara doftar heeelt magiskt, den gör håret mjukt och lent också. Jag använder den efter varje hårtvätt.

En annan produkt jag använder ofta är den här från Schwarzkopf. Den sprayar jag i håret när det är blött och den drar ner de gula tonerna och gör det mer kallt. Grym produkt om man inte använder för mycket, då skiftar håret i grått/lila.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Göteborgsmamman

    Det är så otroligt härligt att läsa och verkligen känna den kärlek du känner genom skärmen. Jag blir alldeles varm i kroppen och är så lycklig för din skull 🙂
    Hoppas ni haft en underbar helg!
    Kram <3