Angelica Lagergren

Världens sötaste små muffins

Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit på en påskbrunch som klädmärket River Island höll i. Vi var i en lägenhet på söder i Stockholm och bjöds på massa god mat. Pannkakor med glass var favoriten hos barnen. Jag hittade en vegoburgare som var magisk! Mamma var också med oss, men jag såg nu att jag inte lyckades fånga henne på bild. Det var härligt att ha med henne, hon är så rolig.

Alice var på bra humör.

Alla barnen fick fylla varsitt påskägg med godis. Jag plockade ner några till mig också. Jag älskar smågodis!

Barnen lekte länge på mattan som kommer från H&M Home. Mamma ska köpa en sån till Alice, Philip och Elsa. Gullig!

Annika och Frans var också på brunchen. 

Det gäller att ta vara på de där stunderna där man får mysa och gosa.

Världens sötaste muffins!

När vi gick hem fick vi med oss en härlig bukett hem från Made by me.

Älskling!

Dukningen gick i pastell. Såhär vill jag också duka i påsk.

Fina kläder.

Annika – en av mina bästa vänner. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.