5 frågor om min stil – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

5 frågor om min stil

Det här inlägget innehåller annonslänkar*

Vet ni, jag känner inte riktigt att jag har någon stil. Jag klär mig ofta i svart men älskar plagg i rosa. När jag köper nåt jag tycker om använder jag det riktigt ofta. Kanske lite för ofta. Jag hade länge en plan på att bygga upp en bra basgarderob och jag var på god väg. Men jag vet inte riktigt vad som är jag. Är inte det konstigt att inte ha hittat sin stil vid 32 års ålder? Jag gillar romantiskt men inte för gulligt/sött. Jag gillar volanger, men inte för crazy. Jag gillar jeans men har aldrig riktigt hittat ett par som jag älskar. Men jag tänkte svara på 5 frågor om min stil.

Vad har du helst på dig en vardag på jobbet?
– Om jag och Jessica ska sitta på Åkersbergakontoret tar jag något snyggt men bekvämt. Jag tycker inte om att sitta och jobba i typ träningskläder även om det är bekvämt. Jag kan lätt känna mig lite sjuk då… Om vi har möten inne i stan tänker jag mer på vad jag har på mig. Då har jag gärna någon söt volangblus eller skjorta.

Grå t-shirt från Lager157 och jacka från ByMalina. 

Myskväll hemma – vad har du på dig då?
– Pyjamas i siden eller träningsbyxor och en stor, stickad tröja. Jag använder ofta sportbh, jag tycker att det är skönt.

Utekväll med kompisarna – vilket plagg är givet då?
– Ett svart linne med spets med en kjol i skinn. Eller svarta jeans. Och gärna något tunt halsband till. Sen känner jag mig ofta fin i klänning eller kostym. Det beror på vad jag är på för humör.

Linne från Vila och halsband från Emma Israelsson. 

Vad har du för smycken? 
– Jag har nästan alltid på mig ringar. Min push-present från när Alice föddes. Det är en guldring med en diamant på som Josefine Cummings har designat. Sen har jag en ring från Emma Israelsson som jag älskar. Och en tunn silverring med en rosa sten i som jag fick från Drakenberg Sjölin. Men jag är inte mycket av en smyckesperson. Jag gillar tunna armband bäst, gärna i guld. Och små stenar i öronen.

Vad har du för väskor? 
– Jag byter vardagsväska efter humör. Jag har en neverfull från LV som jag tycker mycket om. Där får allt som jag behöver plats, speciellt om jag ska sova borta eller träna. Annars brukar jag ha min svarta från Mulberry som jag fick när jag fyllde 30 år. Den är en favorit. Jag tycker att det är snyggt med guld i kombo med svart.

Här hade jag lånat en skinnjacka av Annika, den är fin tycker jag. Min favoritväska, min svarta från Mulberry.

Min Neverfull från LV som verkligen slukar hur mycket grejer som helst. 

Här är några plagg jag gärna skulle ha i min vårdgarderob. Jag tycker att det är fint med detaljer i ryggen. Öppen rygg med en rosett i siden eller spets är så fint. Jag vill ha fler spetsplagg i vår och sommar.

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.