Angelica Lagergren

Totalt sänkt i feber = ingen podd

Hello! Jag lever. Men jag har så satans ont i kroppen. Igår när jag vaknade kände jag att nåt inte stod rätt till i kroppen. Huvudet kändes tungt, jag hade ingen energi och jag somnade i Nicklas soffa på eftermiddagen. När jag tog tempen stod den på 38,4. Den här dagen har mest varit som en dimma. Jag har försökt få i mig alvedon och vatten. Nicklas har stekt pannkakor och gjort grön och nyttig juice till mig. Världens bästa pojkvän.

Jag har så ont i kroppen att jag inte kan minnas när jag hade såhär ont senast. Det känns som att jag har blivit påkörd av ett tåg. Varenda steg jag tar smärtar. Jag håller tummarna för att jag får sova bra inatt så att jag är piggare i morgon. Jag skulle ha klippt Tvillingpodden idag, men eftersom jag knappt varit vaken har det inte gått. Därför kommer veckans avsnitt av Tvillingpodden upp i morgon kväll alternativt på tisdag. Ledsen för det!

Juicen innehåller äpplen, citron, broccoli, grönkål, avokado och bladspenat. Så god och nyttig!

Tur att han finns där, min Nicklas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jag älskar/älskade din blogg och vill inte vara en tråkig läsare men sen du gick ut med att du träffar N handlar din blogg enbart om honom känns det som, är inte alls lika rolig att läsa. Kanske bara är jag som ska sluta läsa eller så håller någon med? ?

    1. Lina

      Oj jag håller verkligen inte med, tycker det är en härlig mix här inne! Och att Angelica skriver om N är bara kul och härligt tycker jag, han är ju en del av hennes liv nu och det är ju just det, delar av hennes liv vi får läsa om ?

  2. Lena

    Åh låter som jag för några veckor sedan, säkert influensan.. räkna m feber 3-4 dagar och sedan kommer förmodligen den trevliga hostan..var inte på jobbet på 9 dagar ? Men hoppas du blir piggare snart.