Angelica Lagergren

Nu har jag glow och en renare hy

Jag hade ett presentkort på Akademikliniken som jag ville använda innan det går ut. Alltså ej ett samarbete, utan en present från när jag opererade mig där i höstas, en operation jag betalat för egna pengar. Jag vill bara lyfta upp det. Ja, AK är och har varit en samarbetspartner. Men jag går till AK privat också. Och jag gjorde det redan innan vi fick kontakt för att samarbeta. Så nu vet ni det. Jag är väldigt noga med att märka ut när jag gör betalda samarbeten. Det är viktigt för min trovärdighet. Jag vill att ni ska veta när jag gör saker och får betalt. Eller när jag som nu, väljer att tipsa om något utan att få betalt. Och jag skulle aldrig gå in i ett samarbete med ett företag som jag inte står för. Jag tipsar bara om saker jag står för och som jag tycker om. Saker jag skulle kunna skriva om även om det inte var betalt. Nog om det. Undrar ni något om mina samarbeten här i bloggen eller på instagram är det bara fråga på. Jag svarar gärna!  IMG_3395

Idag gjorde jag en AK-peel, en typ av kemisk peeling hos duktiga Evelina. Hon gjorde även en portömning (äckligt ord, men så bra!) och la en fuktmask. Hon la på lite CC-cream innan jag gick. Hudens lyster nu hörrni! Wow! Jag vill alltid ha ett sånt här glow. Hon rekommenderade mig att göra den här behandlingen som en kur, dvs tre gånger med några veckors mellanrum. Min hud är torr och med vissa orenheter vid näsa och haka. Jag fick även tips att börja använda spf 50 varje dag. Ska jag vara ärlig med er är jag rätt slarvig med solskydd när det inte är sommar. Det ska ju användas året om. Kanske inte 50 på vintern, men inte heller inget alls… Hur gör ni med spf? Ingår det i er dagcreme? IMG_3396

Igår hade LOPPI en AW som jag inte kunde gå på eftersom jag hade barnen. Men Jessica kom hem med en tröja till som kommer från Happitude. Så fin rosa färg tycker jag! Nu ska vi spela in Tvillingpodden och sen ska jag klippa. I helgen väntar mys med N, fest och så har jag och Jessica en heldagsplåtning på söndag. Innehållsrik helg med andra ord. Jag och N ska gå ut och äta ikväll men först ska jag träffa några av hans kompisar för första gången. Så pirrigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    När ska du besvara kritiken du fick för ditt samarbete med akademikliniken? Du sa att du skulle besvara och tycker det är dåligt att du inte gör

  2. Ida

    Vad roligt och träffa hans vänner, det kommer gå galant ! Var dig själv bara, det kommer man längst med.. ha en toppen helg !