Därför saknar jag botox i pannan – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Därför saknar jag botox i pannan

Jag hittade några skönhetsfrågor i Anjas blogg som jag också tänkte svara på. Är ni intresserade av skönhet? Jag är det, men skriver inte så mycket om det här i bloggen. Vill ni ha mer sånna här inlägg får ni gärna säga till.

Om du bara fick använda en sminkprodukt, vad skulle det vara?
– Foundation! Helt klart foundation. Min favorit är Estée Lauder Double wear i färgen Fresco. På sommaren använder jag det inte varje dag, men annars, när jag inte är brun så åker det på nästan alla dagar i veckan.

Är du ofta osminkad?
– Nej, det skulle jag inte säga att jag är. Jag är osminkad ibland på helgerna, men det är nåt med smink som gör att jag känner mig pigg. Att jag känner att jag vaknar till liv. Jag kan ibland känna mig sjuk av att gå runt i mjukiskläder och vara osminkad en hel dag. En förmiddag, ja. Men inte hela dagen. Det är inte en härlig känsla. Men om jag slänger på mig lite foundation, rouge, fyller i brynen och tar på ett lager mascara är jag fit for fight.

IMG_3263

Sotade ögon är en favorit! Jag använder en brun ögonskugga från Make Up Store.

Favorit i necessären just nu? 
– En fuktgivande spray från Akademikliniken som heter ”Berry toner”. Den är maaagisk! Den doftar bär och frukt, men framförallt gör den huden återfuktad på ett kick.

Vad gör du om du har 2 minuter på dig att sminka dig? 
– Oj, allt! Jag skulle nog säga att jag hinner lägga en bas, bryn och mascara på två minuter. Eller… jag måste tog testa det. Det får bli ett klipp på youtube där jag och Jessica gör det. Hoppas hon hakar på.

Din bästa skönhetslyx du inte vill vara utan?
– En helt ny grej för mig är sheet masks. Jag och Jessica testade varsin från Kicks förra veckan och huden blev så len. Jag ska göra en i helgen igen och köpa en till N också. Så kan vi ha hemmaspa på lördag. Annan riktig skönhetslyx är botox i pannan. Nu var det länge sen, jag känner inte riktigt att jag har råd just nu. Pengarna läggs på annat, så pannan får vara rynkig. Det jobbigaste är dock att jag har fått tillbaka min spänningshuvudvärk, det är det bästa med botox. Att jag är smärtfri i ett halvår ungefär.

IMG_3261

Något du önskar att du använde oftare?
– Peeling i ansiktet! Jag älskar känslan av ett nypeelat ansikte men jag har inte fått in någon bra rutin där. Är det en gång i veckan man ska köra? Eller två? Jag har en rätt känslig hy som lätt blir röd. Även där har jag en favoritprodukt från Akademikliniken, en triple peel. Huden får ett sånt glow av den. Just nu när det är vinter och kallt behöver min hud (både i ansiktet och kroppen) extra kärlek. Jag fick ett paket från Eucerin med produkter för min torra hud. Så gulligt, tack Prat PR!

eucerin

Jag har använt Eucerins duscholja innan och även AtoControl face cream. De är riktigt bra produkter för vintertorr hy (för både mig och barnen), det ska bli spännande att testa deras facial oil. Jag är så himla torr på hakan. Det kan vara så att mitt ansikte inte är van vid skägg och kyssar. Det i kombo med vinterkyla, hehe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jungfrumamma

  Det är ju också sååå kul med smink! Och precis som du säger, man känner sig så otroligt mycket fräschare med smink. Jag är också en smink-lover :-D.. men så snyggt att vara naturlig på andra tycker jag.

 2. V

  Är så glad för din skull att du träffat någon du tycker om! Jag har precis gått igenom en liknande situation som dig och nu har jag varit på en dejt med en kille som är heelt perfekt. Han vill fortsätta ses och jag är precis som dig att jag har svårt att ta det lugnt och bara se vad som händer. Jag vill gärna planera bröllop typ.. 🙄 Hahha! Någon som har lite tips på hur man kan lägga band på sig i såna här situationer?

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Men måste man det då? Haha. Skit i att lägga band på dig. <3 All in på kärleken säger jag!!! Kramar

 3. Nathalie

  Jag kör hela hudvprdskittet från Exuviance. Passar alla hudtyper, könslig som fet och normal. Finns sp mkt bra grejer, peeling du har några ggr i veckan, ansiktsmasker, fultmasker mm. Ser sån skillnad i min hy när jag bytte till dessa. Haft de i ca 4 år nu och kommer aldrig byta till ngt annat. Brukar komplettera med en over night mask från Clinique ca 3ggr/veckan så är ansiktet lent och återfuktat som bara den!

 4. A

  Om du pratar om akademikliniken som du har ett samarbete med så måste du reklammarkera inlägget. Annars är det dold marknadsföring och du kan bli anmäld.

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Hej A! Jag hade absolut märkt ut detta som ett samarbete om det var ett samarbete. Det är inte det. Jag är väldigt noga med att märka ut alla mina samarbeten, både överst och underst i inläggen. Här har jag tipsat om produkter jag gillar, som jag dessutom har köpt! 🙂 Tack för omtanken iaf!

 5. Sara

  Använder bha eller aha syra varje dag så slipper använda peeling. Sen jag började med det är min hy så len och fri från knotter. Kan inte leva utan det. Ett tips😀

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Ah! Har du speciella produkter du vill tipsa om? Är inte alls insatt i bha och aha syra! 🙂 Kram

   1. Frida

    Ok välkommen till himmelriket! Bha 2% från Paula’s choice är magisk. Jag kör den varje kväll och det gör sån skillnad. Mkt jämnare hudton och huden peelas utan att man behöver skrubba eller så.

    1. Johanna

     Jag håller med! Jag använder också den och fullkomligt älskar den. Ingen produkt jag använt har gjort så stor skillnad. Mina porer blir mindre också.

     1. Sofia

      Åh jag blev rekommendera dessa produkter efter att jag hade gjort en hudanalys på skincity men har inte inhandlat än. Ska definitivt göra det nu!