Angelica Lagergren

Varför outar du honom för hela världen?

FRÅGA: Stort grattis till kärleken! Blir ändå liiiite sådär ”är hon inte lite snabb att outa vem han är och känslorna för hela världen”. Du och Jessica har väldigt höga toppar och djupa dalar och det är helt ok, alla är olika men tänker att du bör ta det lite lugnt. Hur tänker du själv med att outa honom och allt? /Tania

SVAR: Tack för grattis! Bra fråga tycker jag. Jag håller med dig i det du skriver om att jag och Jessica har höga toppar och djupa dalar. Så är det. Vi är VÄLDIGT glada när vi är glada och SÅ SÅ SÅ ledsna när det är något jobbigt/sorgligt/smärtsamt som händer. Men angående det här med att dela med mig av min nya kärlek. Jag förstår hur du tänker där också. Jag har fått höra att jag ska ta det lugnt. Från flera håll. Men jag har prata med N och frågat hur han tänker och känner kring att jag skriver om kärleken till honom i bloggen. Han har inga problem med det. Alls. Jag har sagt till honom att jag inte behöver nämna honom alls. Vare sig i bloggen eller podden, även om jag vill. Jag skulle vilja ställa mig på ett berg och skrika ut min kärlek till honom. Han är fantastisk.

IMG_2777

Jag tycker om när ni ställer frågor som får mig att fundera och resonera med mig själv. Hur tänkte jag egentligen när jag valde att berätta om vår kärlek så snabbt? Jag tänkte precis som jag hade tänkt vid en graviditet… Att jag vill dela med mig till er, oavsett om det går bra eller dåligt. Ni har varit med mig under mitt stormiga och sjukt jobbiga 2017. Jag har delat med mig av djupa, djupa dalar. Av sorg och smärta. Jag skrev när vi bestämt oss för att skilja oss. Jag har delat med mig av ångestattacker och besök på psykakuten. Jag har delat med mig om när cancern kom för nära. När jag gråtit mig till sömns.

Jag har delat med mig av saknad efter barnen. Jag har varit öppen med er om att jag mått skit. Jag har berättat om sexuella övergrepp. Om mannen som jag var tillsammans med som misshandlade mig. Jag har delat mina djupaste och mörkaste dalar med er. Fina, älskade, trogna läsare. Ni har hjälpt mig så mycket. Stöttat, peppat och lyft mig. Därför vill jag nu så gärna dela lyckan med er. Jag vill berätta för er att jag mår bra. Att jag känner mig sjukt lycklig, trygg och kär.

Jag vill att ni ska få ta del av den här resan också. Av topparna. Av de där dagarna där det känns som att ingenting är omöjligt. Ingen kan se in i framtiden. Jag kan inte säga att det kommer vara jag och N för evigt. Jag VET att man inte kan lova någon något. Jag vet att det inte finns några som helst garantier även om jag verkligen skulle vilja ha det. Du kan inte kedja fast en annan människa vid din sida. Men nu när jag är där uppe, långt upp på toppen vill jag dela det med er. Jag vill berätta för er om mannen som verkligen förändrat mitt liv. Som får mig att känna att jag duger, precis så som jag är. Som får mig att känna mig vacker och älskad. Som får mig att skratta. Som får mig att somna tryggt i hans famn.

IMG_2709

Vi har inte alls känt varandra länge, men han har vänt upp och ner på hela min värld. På ett alldeles underbart sätt. När det är lätt är det rätt har många skrivit till mig. Så kanske det är. Jag vill uppleva livet med honom Toppar som dalar. Min N.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Grattis <3
    Jag tycker det är härligt att du delar med dig.
    Och livet är både upp och ner ibland.. Är så glad att du mår bra och att du
    hittat kärleken
    Kram Maria

  2. Rebecca

    Shit, vad du är duktig på att formulera dig. Sitter med tårar i ögonen och är glad för din skull. Fan vad du är värd det här.

  3. J

    Stort grattis till er! Jag tror också på att det är rätt när det är lätt. Har haft tidigare förhållanden som inte alls varit lätta, men när jag sedan träffade min M för drygt 4 år sedan så , ja – klick. Aldrig någonsin har något varit så lätt och man bara vet att det är rätt. Så kul att läsa, du förtjänar lyckan! Kram.

  4. Linda

    Dela mera! Så härligt sprid din kärlek det är så härligt att få läsa och höra, kör på! Ni ser jättefina ut ihop!

  5. Amanda

    Jag tycker att detta visar på ett stort mod. Mod att verkligen våga känna och våga skrika ut din lycka.
    Jag tror det är en förutsättning för riktigt djup kärlek att verkligen ge sig hän och känna de djupaste känslorna.
    Om det inte är ni om ett halvår så beror det iallafall inte på detta utan på något helt annat, vad än folk säger
    så är det fint och vackert att tillåta sig själv att känna och att berätta för världen!

    Kan inte annat än att önska er lycka till och njuta av er kärlek! <3

  6. Linda

    Klart du ska dela med dig!
    Hur vore livet om vi inte levde i glädjerusen när lyckan väl kommer? Klart man ska ha rätt att känna och dela med sig av allt!
    Så glad för din skull! Jag är i precis samma sits, separerade förra året och är just nu så enormt förälskad och lycklig! ❤️?
    Vi har haft vårt tuffa, våra dalar och kämpande, allt ledde oss hit, så visst fasen ska vi vara lyckligast i världen nu, eller hur? ?

  7. Ylva

    Du har ju förut skrivit att du är en ältare och en ältare tenderar ju att leva i dåtiden. Så nu när du är lycklig i nuet så ska du verkligen vara det. Låt ingen förstöra för att de tycker att du ska oroa dig för framtiden. Att outa någon och berätta att man är lycklig är ju inte samma sak som att gifta sig utan äktenskapsförord eller något annat man kan förlora ekonomiskt på. Jag är en person som oroar mig väldigt mycket och som behöver träna på att leva mer i nuet. När jag träffar kärleken tänker jag också vara lite extra lycklig ?

  8. L

    Alltså åh!♥️ Utan att alls känna dig men har läst din blogg länge så vill jag bara säga – grattis till lyckan, tryggheten och nyförälskelsen♥️

  9. Fru Larssson - mamma till tvillingar

    Wow att du lyckas svara så sansat på en sådan kommentar 🙂
    Jag älskar att du är MYCKET! Kanske för att jag känner igen mig själv och länge fått kämpa för att acceptera att jag har mycket känslor. Så härligt att se att du vågar visa precis vem du är! ❤️

  10. Lina

    Riktigt bra skrivet! Härligt att få känna lycka och dela med sig av topparna likväl som dalarna, vilket du gjort så starkt och många faktiskt inte vågar.. sen är du ju samtidigt realistisk och inser att en annan människa inte kan laga ens trasiga bitar (vi alla har dom…) och att inget är hugget i sten även om man skulle vilja veta att allt var säkrat inför framtiden. Den insikten och vetskapen tycker jag är den viktigaste att ha, då kan man fortsätta jobba på sig själv samtidigt som man får glädjas och riktigt gotta sig i känslorna av att vara nyförälskad och kär! Inget behöver ju ta ut det andra!

    Stor kram!

  11. Petra

    Så så så härligt! Jag har själv haft kämpiga relationer men så träffade jag min sambo o allt blev tryggt o enkelt! Helt enkelt rätt! Så grattis till kärleken o jag upplever gärna känslan av nykär genom dig!?❤️ Kram

  12. Felicia

    Tycker folk ska skita fullständigt i om du så gör tapeter med hans huvud o sätter upp på väggen ? Klart man ska skrika ut sin lycka! Våga njuta av känslan att må bra!! Fy vad livet hade varit tråkigt om man hela tiden skulle stanna upp o tänka: tänk om något hänger? Det är väl roligare då om man fick njuta till 100% även om det bara blev en kort stund? Det jag undrar är hur ni gör med barnen, du skrev att han också hade barn. Måste vara galet svårt att ”veta” hur när o var man ska presentera sina barn för sin kärlek? Samtidigt som man vill skydda barnen vill man ju också att de är delaktiga i ens liv! Har ni någon bra lösning :)? Kram

  13. Cecilia

    Ser heller inget fel i att outa honom! Det är ju ditt liv du skriver om och han är ju i ditt liv! Som när jag var gravid, berättade direkt för alla på jobbet. En del tyckte jag skulle ha väntat men det var skönt när jag gick och kräktes här och var eller inte kunde göra vissa moment för att jag var rädd att kräkas så visste alla och hjälpte till. Hade det gått illa hade alla vetat varför jag var ledsen osv.

  14. Anna

    Man lever bara en gång och man ska inte vara rädd för att känna, toppar som dalar. Du förtjänar att vara lycklig och det är väl helt fantastiskt om du hittat en människa som gör ditt liv varmare. Folk ska alltid komma med pekpinnar, även om det inte skulle hålla mellan er så är du lycklig nu och behöver inte dölja nånting! 🙂
    Jag tycker det är underbart att du och Jessica är så öppna med känslor, livet är upp och ner och det är uppfriskande med människor som vågar visa när det även är dåliga dagar.

  15. Anna

    Man lever bara en gång och man ska inte vara rädd för att känna, toppar som dalar. Du förtjänar att vara lycklig och det är väl helt fantastiskt om du hittat en människa som gör ditt liv varmare. Folk ska alltid komma med pekpinnar, även om det inte skulle hålla mellan er så är du lycklig nu och behöver inte dölja nånting! 🙂

  16. Anna

    Jag måste måste kommentera detta. Att vi ska vara så himla rädda för att outa lycka! Man får aldrig ropa hej, för då.. ja för vadå? Exakt vad händer om vi tar ut lyckan i förskott? Jag skulle säga att vi får vara lyckliga lite längre då! Tar det slut så gör det ju det ändå, det lär ju inte bero på om du har outat honom i bloggen eller ej! Ta det försiktigt.. för vad händer annars? Alltså seriöst jag har tänkt precis samma men typ ”vaknat upp”. För vems skull ska man vara försiktig? Och vilka har sagt när du mått dåligt och skrivit om det: aj aj akta dig nu, ta det försiktigt med ditt dåliga mående. Ingen! Men när man mår bra, då jäklar ska man passa sig alltså för man kan snart må dåligt igen! Och utan att veta alls, bara av kommentarer här att döma så har väl den andra parten i er skilsmässa basunerat ocj blåst ut en hel del betydligt tidigare. Nä fram för lyckan, känslorna och härligheten i att dela den med andra! Vältra dig i lyckan och låt dessa känslorna plåstra om själen efter ett tufft år! Jag blev SÅ glad för din skull som följt dig igenom den vidriga skilsmässan och nu fick läsa detta! Jag känner dig inte och lever i en stabil relation ocj tänker att om jag blev så glad för din skull så måste det ingjuta så mkt hopp i andra som är i din situation att få följa detta! Det är ju detta som är livet, såhär ser det ut! ?

  17. Linn

    Vilket magiskt inlägg! Så mycket klokt du skriver och så underbart det är att klicka sig in här och nästan känna fjärilarna själv <3 Ser fram mot att läsa massa magiska inlägg om din N i framtiden <3

  18. Malin

    Åh vad härligt att du mår så bra och grattis till kärleken!! Har följt din blogg sedan graviditeten med Alicie och jag tycker så mycket om att följa dig. Du känns väldigt jordnära, öppen och ärlig vilket gör det lätt att relatera när något jobbigt händer. Nu är ju jag yngre men det känns tryggt på något sätt att läsa om både dina toppar men också dina dalar. Fortsätt vara du, förstätt dela med dig av det du vill, det hjälper andra. Kramar ❤️

  19. A

    Skulle också låta relationen mogna innan jag skrek från the rooftop om honom. För din egen skull om inte annat…

    1. Angelica Lagergren

      Jag har valt nu att dela med mig och kommer att fortsätta göra det. Så härligt att få dela med sig när det är nytt. När det är massa fjärilar i magen. 🙂

  20. Maria

    Jag tycker det är helt fantastiskt att du delar med dig av ditt liv, inte bara det som är bra utan även det som är dåligt, det gör dig mer mänsklig. Det blir så lätt annars att man börjar tvivla på sig själv, är mitt liv normalt när alla andras är så perfekt… Det är superhäftigt och super härligt att du är på toppen just nu! Det behöver du, det är du värd… Så bara njut!!! <3

    1. Angelica Lagergren

      Tack, vad fint. Det är det jag vill visa att jag är. Mänsklig. Tack för att du läser bloggen! <3 Kramar