Angelica Lagergren

Dags för återhämtning deluxe

Jag ligger i en hotellsäng och har checkat in för att checka ut. Vila och återhämta mig. Veckan som varit har varit tuff på alla olika plan. Just nu känns det som att jag skulle kunna sova i ett dygn. Inte så kul för mitt sällskap som gett mig detta i present… CDDFF2BB-9E6F-432E-8BB1-96791F8A25DD D3404DCA-A7F3-4CCA-AFF1-41A0D830D080puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisen

  Mysigt. Men en sak jag tänkt på är att du verkligen inspireras, eller kopierar Isabellas ordval. Isabella kallar sin Exmake, O. Du börjar kalla Stefan, S. Isabella kallar sin date, sitt sällskap. Självklart gör du likadant ? för att vara nämna några få exempel…

  1. Angelica Lagergren

   Haha Isabella är min vän, jag kopierar inte henne. 🙂 stefan vill inte att jag skriver om honom, det är därför jag skriver S. Jag kan skriva min kille istället för mitt sällskap om du vill. 🙂 kram och ha en fin dag!

  2. Jessica

   Dom kanske är i ett stadium där man inte riktigt vet vad man ska säga? Dejt, kille…. kanske lättast att bara säga sällskap då? ?

 2. Skånsk 2 barnsmamma

  Njut, det är du väl värd ❤️
  Tack för en toppen blogg och underbar tvillingpodd, Ni är bäst ❤️