Angelica Lagergren

Vattenfödsel i Morgonstudion på SVT

Det var så roligt att vara med i Morgonstudion på SVT och prata vattenfödsel. Ni kan läsa min förlossningsberättelse med Philip här, del 1 och del 2. Vill du hellre lyssna på när jag pratar om hur de är att föda barn i vatten har jag pratat om det i Tvillingpodden (avsnitt 41 och 42) och i BabyzPodcast. Jag skulle kunna prata hur mycket som helst om detta, jag ÄLSKAR att föda barn. ÄLSKAR!

IMG_2454Det var helt öde på SVT när jag kom fram med taxin vid 05:30.

IMG_2458

Jag hade på mig en jacka från Bymalina, t-shirt från Lager157 och jeans från 7 for all mankind. Väldigt sköna jeans som jag köpte i New York förra året. Jag är extremt sugen på att åka dit i vår eller sommar igen, men jag tror inte att det blir så. Men man vet aldrig, vi får se. Det hade varit mysigt!

IMG_2461

På vägen ut hittade jag draken från Bolibompa. Jag ska visa bilden för barnen när jag hämtar på förskolan i eftermiddag.

IMG_2478Nu sitter jag och Jessica på kontoret och styr upp dagen. Jag behöver smita iväg en stund till läkaren för att lämna blodprover. Jag ska kolla hur det står till med järnvärdet, blodvärdet, njurarna och levern. Spännande! I morgon ska jag och Jessica till Karolina sjukhuset och vara med i en studie om tvillingar. Fokus den här gången är ångest och rädslor och vi ska genomgå en MR-röntgen. Jag är knäpp men jag är alldeles pirrig inför det. Sån lycka! Jag älskar sjukhusmiljöer och skulle gärna göra någon form av praktik på sjukhus eller plastikklinik.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica Lagergren

      Tack! Den kommer från Bymalina 🙂 Kram Vad roligt att du gillar podden och bloggen, det betyder mycket för mig!