Angelica Lagergren

Min tisdag i sex härliga bilder

I morse ringde klockan vid 06 och jag gick upp och tog en lång dusch. Jag unnade mig en lyxig inpackning och en ordentlig insmorning…insmörjning? Ni som följt mig länge vet att jag inte är ett stort fan av bodylotion… Jag tycker att det är rätt kladdigt och mer ett nödvändigt ont. Men i morse gick jag loss. Jag är så otroligt torr i hela huden under vintern och behöver verkligen smörja mig varje dag. Jag började morgonen med ett möte på Akademikliniken vid Stureplan. Sen mötte jag upp min mamma och gav henne en kram. Fina mamma. IMG_2399

Jag stannade upp vid korsningen vid Sveavägen/Kungsgatan och bara njöt av solen. Den värmde verkligen min kalla nos.

IMG_2400

Så härligt att fånga de få solstrålarna man kan.

IMG_2406

Efter jag hade kramat mamma och pratat med henne en liten stund satte jag mig och jobbade och mötte upp en fin vän för frukost. Jag drack en var choklad med grädde på. Nostalgi från barndomen. Finns det något godare? Ja. Såklart finns det saker som är godare, men just kombinationen av varm choklad och grädde när det är isande kallt ute… Den är ljuvlig!

IMG_2387

Jag läste igenom alla fina kommentarer på instagram efter att jag skrivit om saknaden efter barnen. Så himla fint! <3 Jag är så tacksam över all kärlek jag får när jag berättar hur jag mår. Jag mår som sagt inte så bra, men vill inte klaga i alla mina inlägg här eller på instagram. Ibland vill jag bara få låtsas att allt är bra. Som vanligt. Fast precis allt är annorlunda.

IMG_2413

Jag åkte hem och tog en kort promenad ute i skogen innan det var dags för ett läkarbesök. Mer om det besöket senare, det läkaren sa till mig var lite oväntat. I veckan ska jag lämna massa prover för att ta reda på varför jag är så förbannat trött hela tiden.

IMG_2391

Jag körde trasiga jeans och stickad tröja. Det var på tok för kallt med trasiga jeans och en kappa. Aaaalldeles för kallt. Jag frös som en hund hela dagen. Ikväll ska jag och Jessica på en föreläsning om att bestiga berg. En del av föreläsningen handlar om Everest. Jag fick hjärtklappning av att bara läsa det… Everest. Jag tror vi börjar med Kebnekaise.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Fina du! Tack för att du delar med dig av både dalar & toppar i livet, du inspirerar <3 Kram PS Var är fina, gosiga tröjan ifrån? ?