Angelica Lagergren

När man ler med hela själen

Tänk att en sån enkel sak som frisk, kall luft i lungorna och snöflingor i ansiktet kan göra själen lycklig och harmonisk. Att vara instängd såhär många timmar tär på kropp och själ. Att få komma ut i skogen en liten sväng gjorde verkligen under för mitt mående. Jag kände att jag log med hela själen. Och äntligen är det vinter igen. Jag vet att många tycker att det är jobbigt med all snö, men jag älskar snö. För mig får det gärna vara ordentlig vinter när det faktiskt är vinter. Jag hoppas kunna boka in ett åk eller två i Hammarbybacken innan snön försvinner. En heldag till Romme hade också varit roligt.

IMG_2275

Lite sol hade såklart inte skadat, men jag är nöjd med den friska luften jag fick.

bild-7-e1414966419806

Ibbe och jag uppe i Romme i min mammas gamla overall från 80-talet. Nu när jag såg bilden vill jag verkligen boka in en skidresa. Det räcker egentligen över dagen, jag har ingen längtan efter en hel vecka uppe i fjällen. Eller en romantisk weekend hade i och för sig varit härligt. Middag framför öppen spis, rödvin på kvällen och varm choklad på dagen.

IMG_2279

Jag vet inte hur många par handskar och vantar jag har slarvat bort i mina dagar. Nu har jag fått ett par nya som jag ska vårda som om de vore mitt tredje barn. Ikväll när barnen somnat blir det jobb för min del, jag ligger verkligen efter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. victoria

    Håller med dig, lite frisk luft kan verkligen göra mycket för välmåendet.
    För mig får det gärna vara en ordentlig vinter med mycket snö också när det väl är vinter, allt snöblask kan vi gott vara utan.
    Kram

  2. Sara

    I förra avsnittet av er podd pratade ni om konstruktiv kritik. En sak som önskas är lite mer röd tråd i era poddar. Typ idag pratar vi om vänskap, idag om kärlek osv. Ofta tror man att rubriken på poddavsnitten ska handla om just rubriken och sen pratar ni bara massa om allt och ingenting. Förut var podden mer att man inte fick nog, ville höra varje ord men nu ere som att man låter er prata i bakgrunden när man diskar för det gör inget om man missar. Missförstå mig rätt, tycker du och Jessica är fantastiska! Lite mer hålla en röd tråd och vara konkreta, blir lite svävande ibland. Exempelvis om Jessica pratar om sin viktnedgång med Ibbe så är det kul att höra hur de gjorde mer konkret eller om ni pratar om renovering av rum, vilken färg ni valde. Detta var bara exempel. Vore roligt att höra just om Jessica och Ibbes sockerfria månad, hur de åt mer konkret. Roligt när ni intervjuat folk, det är ni så himla duktiga på (ställa frågor etc etc). Hoppas ni förstår och tar det rätt. Många skulle vilja ha er som kompisar, ni är underbara!!!!!!!!!!!!!