Angelica Lagergren

Festen som fick folk att dansa natten lång

I lördags hade Jessica anordnat ett event på Ibbes kontor i Gamla Stan. SÅ KUL! Jag tror att vi var 17 personer, en härlig blandning vänner. Vi kollade på Melodifestivalen, dansade och sjöng. En riktigt rolig kväll. Jag skrev på instagram att jag skippade alkohol för att slippa ångest på söndagen. När jag inte mår helt hundra i psyket brukar inte alkohol göra det bättre… Snarare sämre. Men den här gången spelade det ingen roll, ångesten låg som en blöt filt över kroppen när jag vaknade i alla fall. Hur som helst var festen riktigt lyckad. Jag tycker att Jessica (och jag) ska styra upp fester och middagar oftare. Det är ju sååå kul!

IMG_1825

Min klänning kommer från Jones and Jones.

IMG_1837

Massa chips och godis. Vi beställde även pizza till alla.

IMG_1840

Guldgodis!

IMG_1871

Oscar, Andy och jag.

IMG_1859

Bästa Miriam.

IMG_1850

Jag och Jessica körde matchande jackor i guld. Passade perfekt in på schlagertemat! IMG_1883

Min lillebror och två kompisar till honom kom till festen. Det kördes igång en rundpingisturné, så kul! Nu sitter jag och Jessica på kontoret i Åkersberga och jobbar för fullt. Vi har fått nya uppdrag, från en helt ny uppdragsgivare. Väldigt spännande att skriva för andra företag än de man är vad vid att arbeta för. Och lite läskigt tycker jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica Lagergren

      Hej Sara! Vi fick de från företaget som Jessica hade eventet med. Ska kolla upp om de går att få tag på. 🙂 Eller om Jessica har min kvar, då kan du få den 🙂 Kram