Angelica Lagergren

Mina 3 bästa tips till dig som dejtar

I annonssamarbete med Flux 

IMG_1963

När jag fick förfrågan att göra ett samarbete med Flux visste jag inte hur stor skillnad munskölj faktiskt kan göra för tänderna. Jag har alltid förknippat munskölj med bra andedräkt, men Flux är så mycket mer än så. Har du små hål kan de försvinna med hjälp av Flux munskölj och deras tandkräm. Hur då tänker du kanske då? Jo, genom den höga fluorhalten som finns i Flux. Genom att använda Flux regelbundet kan befintliga kariesangrepp utvecklas långsammare eller stanna upp helt.

IMG_1899

Att Fluxa tar bara en minut på morgonen och en minut på kvällen. Ur kariessynpunkt är det extra gynnsamt att skölja på kvällen, eftersom fluoren skyddar under natten. Nu har jag fått in Fluxandet det i min dagliga rutin, så nu är det nåt jag bara gör efter att jag borstat tänderna. Barn från 6 år kan också använda Flux, men Alice och Philip är fortfarande lite för små för det. De använder dock tandkrämen från Flux, den innehåller fluor som är bra för tänderna. För mig känns det viktigt att ta hand om deras tänder och få in en bra rutin kring deras munhygien.

IMG_1986

Tandkräm till barn 0-6 år. Här hittar du alla produkter som Flux har i sitt sortiment. 

Vill du ha tips och råd kring munhälsa?Fluxkollen finns massa information, bland annat hur du slipper tjata på dina barn att de ska borsta tänderna, istället får du tips på hur du motiverar de små. Du kan även läsa expertens råd varför det är så viktigt att borsta barnens tänder.

IMG_1965

Mina tre bästa tips till dig som dejtar!
Jag är som ni vet singel och tänker mer än någonsin på att jag vill lukta gott ur munnen. Här är mina tre bästa dejtingtips.

1. Ta på dig bekväma kläder
Jag vet inte hur många gånger jag satt på mig kläder som är lite för tighta eller som liksom inte är bekväma. Mitt bästa tips är att sätta på sig det man känner sig snygg och bekväm i. Avslappnad. Det är jobbigt att sitta och dra i någon urringning och vara rädd att brösten ska ramla ut. Eller dra ner en kort kjol som envisas med att åka upp. Eller vingla på klackar som är svåra att gå i. Nej, bekväma men snygga kläder är bra på en dejt.

2. Var beredd på en kyss
För mig är det viktigt att kemin stämmer i en kyss. En kyss säger ganska mycket tycker jag. Pirrar det i magen? Känns det konstigt? Vill du ha mer? För mig är det extra viktigt med en god munhygien (för både mig själv och den jag kysser) så därför använder jag Flux regelbundet. Jag har dessutom med mig en liten flaska Flux i väskan när jag ska på dejt. Den med smak av passion är riktigt god!

3. Ställ frågor
Många människor älskar att prata om sig själva. Visa att du är nyfiken och ställ frågor så fångar du personens intresse snabbt. Men låt det inte gå överstyr, vissa personer älskar att prata om sig själva så mycket att de glömmer ställa frågor tillbaka. Det är ett givande och tagande att gå på dejt.

Just nu kan du vara med och tävla om ett kit med eltandborste och munvårdsprodukter från Flux till ditt barn! Tävlingen hittar du HÄR och du kan vara med och tävla till och med 23/2!

I annonssamarbete med Flux 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thomas

    Jag är så nyfiken på vem som vann tävlingen med jako-o. Kan du säga vem som fick presentkortet? Det var ett så häftigt pris och det vore spännande att se vilken motivering du valde ?

      1. Thomas

        Trodde tävlingen redan var avgjord och att vinnaren fått ett mail. Tyckte bara det skulle vara kul att veta vem som vunnit. Ber om ursäkt för tjat, jag var bara nyfiken ?

    1. Angelica Lagergren

      Hej Jalle,
      fluoret i Flux fungerar kariesförebyggande på två sätt:
      1. Stärker tandemaljen och blottlagda rotytor så att karies inte uppstår.
      2. Befintliga kariesangrepp utvecklas långsammare eller kan stanna upp helt.
      Du kan läsa mer på http://fluxfluor.se/ Kram A