Angelica Lagergren

Halva ansiktet svullnade upp och domnade bort

Igår när jag var hemma hos Jessica fick jag testa en nässpray som hon hade. En konstig nässpray med någon form av svamp som ska göra så att bihålorna slutar göra ont. Jag har haft ont i bihålor och öron i flera veckor så jag tänkte att det var bra att testa. Den smärtan. Den går knappt att förklara med ord. Men jag tålde nog inte den här sprayen, hela ansiktet svullnade upp, främst vänstersidan. Ögat svullnade igen, hårbotten domnade bort… Ja, jag borde nog egentligen ha åkt in till akuten. Som tur var blev det bättre efter två timmar. Idag är ögonlocken svullna, men annars är jag okej.

IMG_1556

Idag är det alla hjärtans dag. Är det en dag ni firar? Vi pratar om kärlek och Alla hjärtans dag i veckans avsnitt av Tvillingpodden. In och lyssna. Jag tycker vi alla ska passa på att sprida extra kärlek idag, hör av dig till någon du saknar.

IMG_2014

Barnen fick varsitt chokladhjärta till frukosten i morse och vi tände massa ljus. Vi hade verkligen en mysig alla hjärtans-morgon. Ikväll ska barnen till Stefan så det var mysigt att vi fick lite tid i morse att fira.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Men åååå. När jag tog nässpray en gång var bland det värsta jag varit med om. Jag skulle testa otrovin comp för första (och enda!) gången för min man tjatade om att den var såååå bra. Fyyyyyy! Det kändes som att hela mitt huvud höll på frätas upp inifrån. Så sjukt ont! Jag försökte hälla vatten i näsan för at tvätta bort det, och olivolja för att lindra men inte mycket hjälpte. Jag sov inget på hela natten. Heeeeelt fruktansvärt! Aldrig mer säger jag bara!

  2. Maria

    Sambon och jag firar inte så mycket. Igår fyllde jag 25 så då firade vi massor och idag är det fullt tjo för honom som jobbar inom restaurang. Tycker hetsen förstör det mysiga faktiskt. Alla priser höjs och man ska hetsas att köpa presenter som man egentligen kan ge när som under årets andra 364 dagar 😛