Angelica Lagergren

Nu börjar hemmet kännas som mitt

Inlägget innehåller annonslänkar* 

I helgen var min låtsaspappa Acko hemma hos mig och hjälpte mig att få upp både sängbord och sänglampor. Och fixa taklampa och laga en hylla i Alices rum. Sakta men säkert börjar mitt hem kännas som just mitt. Jag fortsätter att rensa och slänga gamla saker från mitt gamla liv, och för varje dag som går trivs jag bättre och bättre. Jag vill ju känna att jag tycker om att vara hemma. Att jag trivs. Jag har inte riktigt gjort det sen skilsmässan. Jag har känt att jag aldrig blir klar. Jag trivs alltid bättre hemma hos andra än hos mig själv, det är ingen bra känsla. När jag dejtat nu under sommaren och hösten vill jag alltid vara hos den personen hellre än hemma. Det ska bli ändring på det nu. Jag vill ju trivas som bäst hemma hos mig själv. IMG_1415

Sänglampa från Jotex,se, glödlampa från Rusta, sängbord från Maze, sänggavel från Jotex.se och stora kuddar från Clarion. Boken om Louis Vuitton köpte jag när jag var i Milano för flera år sen.

IMG_1417

Jag tycker att det är fint med sotade/gula glödlampor. Dock skulle jag behöva hitta några med en lägre watt, de här lyser lite för starkt. Igår låg jag och barnen och läste saga innan de skulle somna. Tummelisa. Den sagan är rätt… speciell. Det är mycket ”Hon är ful, han är tjock” och så vidare. Läser ni alltid sagorna som de är för era barn? Eller byter ni ut ord?

IMG_1424

Jag älskar mina skor från Ida Sjöstedt. Jag köpte de till bröllopet men insåg ganska snabbt att tyllkjolen skulle fastna i alla små stenar. Så jag hade skorna på vår brunch dagen efter istället. Jag har även haft de på en kräftskiva jag hade hemma. För mig finns det inget känslosamt i de här skorna. Jag ser de som en fin inredningsdetalj i sovrummet.

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    På Clas Ohlson finns likadan glödlampor men som är mycket varmare och mindre watt ?

    Tusen tack för en superhärlig och genuin blogg!