Efter tårar och terapi – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Efter tårar och terapi

Just i detta nu sitter jag ensam på Mr Cake och tar djupa, lugnande andetag. Jag har varit på familjerådgivning och jag känner mig ofta helt tom efter 90 min där. Idag var inget undantag. Jag ska vara ärlig, jag mår skit. Ibland känner jag att det går framåt men idag gjorde det inte alls det. Jag smet in på toaletten efteråt och försökte sminka bort alla spår av tårar.49CE4012-D6E0-447A-A110-E662EA3CE84D Jag vet att det kommer bli bättre, men just nu känns det som en lång och brant uppförsbacke. 01809BB6-D748-480E-9049-BE7BAB0E1D82Den här bullen var om möjligt ännu godare än den ser ut. Ljuvlig! Och så saftig. Nu ska jag sätta mig och svara på mail och fixa några jobbsaker. När det psykiska måendet är i botten är det svårt att fokusera och hinna med allt som måste hinnas med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Känns som att vårt mående går i vågor under samma perioder. Har ju gått igenom samma som dig i princip samtidigt och jag är rätt säker på att vi följer ”kris-kurvan” även med ups and downs. De dagar jag mår rejält dåligt så tillåter jag mig att må dåligt och jag isolerar mig totalt från allt. Dessa dagar och perioder av isolering blir färre och kortare och det ser jag som ett tecken på att tiden håller på att läka alla sår. Ärren kommer såklart att finnas kvar men den skrovliga ytan kommer att jämnas ut från år till år. Glömt inte att du inte är ensam, det kan kännas skönt att veta att det alltid finns människor omkring en som ALLTID finns där när du behöver dem <3

 2. Karen

  Kriga ! Du är en fighter du tar dig igenom vad som helst. ”Det enda sättet att bestiga berg är genom små steg i taget” du fixar det ! Jag hejar på dig ❤️

 3. Ylva

  Hoppas det kommer bättre dagar snart! Vill bara säga att du utåt sett har agerat väldigt schysst och proffsigt. Du är fantastisk som tänker på dina barns bästa och att du inte fallit in i en bitterhet där du vill kasta skit på ditt ex. Det om något visar att du är en stark och fin person. Och det är starkt att dela med sig och berätta om tunga stunder. Omge dig med personer som får dig att må bra. Man måste inte umgås med alla. Jag förstår om ni vill lösa era konflikter genom familjeterapi men kan det vara så att det blir värre? Jag har äntligen insett att min exman har väldigt lite självinsikt och det hjälper inte att jag försöker förklara för honom vad som försvårar vår relation/vad han borde jobba med. Det enda det har lett till är att jag får höra om och om igen om mina fel och tillslut kommer man ingenstans då förutom att jag själv mår dåligt. Jag kan jobba med mig själv för att jag vill det men sen har jag valt att acceptera att vi är olika och försöker svälja en del, stå på mig om annat och sedan vara glad över att det faktiskt inte är honom jag behöver dela mitt liv med längre. Kram

 4. Bea

  Hej!
  Jag har tänkt lite extra på dig idag.
  För när dina inlägg inte kommer lika tätt brukar det komma ett om att det är kämpigt sedan.
  💗

 5. Felicia

  Köp en fet påse med lösgodis påvägen hem och mys ner dig i soffan ikväll med massor med feel good serier tillsammans med en iskall Cola zero! 💕 Det är du värd 💕

 6. Marie-Louise

  För 3,5 år sedan var jag med om samma sak som du Angelica. Min sambo sedan 16 år hittade en ny tjej när vår yngsta son var 6 veckor gammal (den äldsta skulle fylla 4). Min värld rasade, jag visste inte vem jag var utan honom ens. Känner så väl igen dina upp och ner i det psykiska måendet. Jag var nere på absoluta botten stundtals men jobbade mig sakta men säkert uppåt. Det tog inte lång tid innan jag förstod att det var för det bästa men fy fan vad det gjorde ont att se mannen jag delat allt med gå vidare så lättvindigt. Det gjorde dessutom fruktansvärt ont att veta att mina barn hade en relation med kvinnan som orsakat allt (tillsammans med mitt ex) och det som gjorde mest ont var att bli sviken av den människan jag litade på mest av allt i hela världen! Vill att du ska veta att du inte är ensam även om jag förstår att det är en klen tröst just nu ❤️❤️❤️

  1. Jennie

   De har ju barn ihop. Vore bra att kunna hålla någon form av ömsesidig respekt och välvilja gentemot varandra trots att man är skild, speciellt när själva skilsmässan kanske inte var ömsesidig. Jag respekterar Angelica djupt för att hon tar sig, och vill, ta sig igenom detta. Hon själv vill förmodligen aldrig mer se mannen men de har barn ihop och hon gör det för deras skull. Det är värd all respekt i världen.

    1. Johanna

     Håller med! Verkligen starkt! Även om det är jäkligt jobbigt just nu kommer ni tjäna på det längre fram. Man ska va föräldrar tillsammans länge. Starkt att berätta och modigt att ha en sån personlig blogg i allt det svåra. Kram till dig 💕

 7. Elin Kungsman familjeyoutuber & mammabloggare

  Skickar lite ödmjuk och varm norrlandskärlek! Jag tycker att du fått så otroligt mycket onödigt kritiska ögon på dig den senaste tiden och ingen förtjänar det speciellt inte när man mår som sämst :*(.. “Älska mig som mest när jag behöver det som allra mest”.
  Jag fattar inte varför det finns så otroligt många människor som har ett sånt oförskämt behov av att trycka ner influencers och offentliga personer när de mår som sämst och sedan försöker rättfärdiga det med att “man får minsann skylla sig själv i det valet av yrke..” osv osv.. Men NEJ jag tycker verkligen inte att det.
  Du kan väl skvallra till dina vänninor om du har ett sånt otroligt behov av att gotta dig i andras olycka? varför måste man komma med elaka gliringar och passivagressiva kommentar till personen ifråga? Jag fattar verkligen inte hur man kan ha ett sånt behov av att genuint vilja såra någon?
  Som att i detta kommentarsfält fråga om S ska bli pappa…? jag förstår om man är nyfiken men måste man verkligen veta ALLT finns det inga gränser längre.. du är ju en människa bakom din blogg.
  Nej usch jag skulle verkligen vilja tipsa dig Angelica om en blogg jag hittade för några år sen som har så jäkla bra guider i hur man hanterar negativa människor med mera och bara grymma tips på hur man generellt blir lyckligare när man mår som sämst.
  http://rosaglasogon.se/category/guider/
  lite härlig kvällsläsning när hjärtat blir för tungt och kommentarerna för mycket.. läs dem inte. Alla förtjänar verkligen inte ett svar i detta läge..iallafall inte enligt mig<3!

   1. Kikan

    Alltså seriöst! Vad är det för jäkla fråga?! Vad då bli pappa? Han är för sjutton redan pappa. Dessutom är det jädrigt okänsligt och taskigt att ställa en sådan här fråga enbart för att såra. Skvaller och skit kan du hålla för dig själv. Ibland blir jag så trött på hela den här internetvärlden där allt folkvett verkar försvinna bakom skärmen. Morr!

  1. Linda

   Även om information är korrekt, varför frågar du Angelica? Hon skriver att hon mår dåligt och det sista som hon behöver just nu är frågor om S. Låt Angelica leva sitt egna liv eller fråga henne om saker som rör henne!

   Angelica, du är jättestark och du kommer att fixa detta och ta dig upp för uppförsbacken igen!