Angelica Lagergren

Att hålla kärleken hemlig

Ni är många som är nyfikna på vem jag dejtat under hösten och jag har skrivit det förut, men tänker att jag kan skriva det igen… Han vill inte synas med varken namn eller bild här i bloggen. Det är något jag respekterar och jag kommer därför inte släppa igenom fler kommentarer där det spekuleras om vem han är. Det är ingen offentlig person, det är en kille som valt att inte synas i bloggar eller nämnas i poddar. Hur det blir i framtiden har jag ingen aning om. Jag vet inte vad som händer mellan oss eller om läget med hans önskan om att vara hemlig kvarstår. Det får helt enkelt framtiden utvisa! Just nu ligger mitt fokus på mig själv och mitt mående, så får kärlek och relationer komma i andra hand.

tvillingarna_lagergren

Det är stor skillnad att ha haft en blogg tillsammans med sin man, nu exman. Och nu dejta en kille i hemlighet. Jag är van vid att vara öppen med det mesta. Jag förstår verkligen att alla människor inte har ett behov eller vilja att synas och höras. Jag och Jessica är ju lite tvärtemot där. Vi syns och hörs gärna. Ofta och mycket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Klart han ska få vara privat! Förstår dock att det är svårt, när man är där i början och det pirrar av bara tanken på honom vill man bara skrika ut det till hela världen och bli 15 år igen i socialamedier ? jag är så iaf ? sen hade det varit så magiskt ibland att få vara barnslig igen och trycka upp sin nya kärlek i exet som sårat ens face ? men det kanske inte är tillåtet om när man passerat tonåren ? Haha oavsett, njut av kärleken! Kram på dig!